LELKIZŐ

Kulcsár Edina sejtelmes bejegyzést tett közzé: Hamarosan tiszta vizet öntünk a pohárba!

Kulcsár Edina és férje nem tagadják, hogy régóta gondok vannak a házasságukkal, a kétgyermekes anyuka pedig lelkileg sincs rendben.
  • Szerző: ripost

Kulcsár Edina szerdán a rajongói kérdéseire válaszolt az Instagramon, és még a legkínosabb kérdéseket sem hagyta megválaszolatlanul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Régóta tudható, hogy a kétgyermekes édesanya lelkileg nincs rendben, ezt férje, Csuti is többször megerősítette, és maga Edina sem tagadta, hogy nem épp a legboldogabb periódusát éli az életének – jóllehet, mindene megvan.

kulcsár edina

Kulcsár Edina lelki problémákkal küzd
Fotó: Ripost

Most az egyik követője kérdésére elárulta: zavarja, hogy mindenki tud a problémájáról, de azon dolgozik, hogy mihamarabb jobban legyen. Ráadásul azt ígérte, hogy hamarosan tiszta vizet önt a pohárba...

„Nyilván zavar, de nem tudok ellene mit tenni! Én nem nyilatkozok senkinek, ez a legtöbb, amit tenni tudok. Sajnálom, de ebből is tanul az ember. Ígérem hamarosan tiszta vizet öntünk a pohárba. Adjatok egy kis időt nekünk!” – fogalmazott az Instagramon a kétgyermekes édesanya, aki nem túl konkrétan arról is beszélt, mi zajlik benne.

„Elég komplex... És sok idő volt feldolgozni, de már sokkal jobb minden. Majd talán egyszer elmesélem nektek. Tanulságos lehet, de azért még hosszú út áll előttem.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?