LELKIZŐ

„Már Juditkám mellett van a mennyországban” – Öccsét gyászolja Körtvélyessy Zsolt

Körtvélyessy Zsolt imádott felesége, Egerszegi Judit tavaly decemberben, a testvére, Csaba két hete hunyt el.
  • Szerző: ripost

Rövid időn belül két szerettét, a feleségét és a testvérét is elvesztette a koronavírus miatt Körtvélyessy Zsolt. Az ismert színész nagyon rossz lelki állapotban van és idegileg is kimerült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Körtvélyessy Zsolt nincs jól, idegileg kimerült

Körtvélyessy Zsolt nincs jól, idegileg kimerült (Fotó: TV2)

„Sajnos, Csaba felesége is koronavírusos lett, így a temetés megszervezése most rám hárul. Fájó szívvel kísérem utolsó útjára testvérem, s még mindig felfoghatatlan, hogy többé nem hívhatom, nem beszélhetek vele, de hiszem, hogy már Juditkám mellett van a mennyországban” – mondta a Blikknek a színművész.

Hozzátette, rémálmok gyötrik, szinte minden este álmodik valami rosszat.

„Túl sok rossz dolog történt az elmúlt fél évben. Rémálmok gyötörnek, szinte minden este álmodom valami rosszat. Ma reggel pedig vízióm is volt, mintha a feleségem kikelne mellettem az ágyból, a szemem sarkából még láttam is, aztán mire odanéztem, elillant. Tudom, ennek az idegi kimerültség az oka. Alapvetően szeretem magamban elrendezni a dolgaimat, de lehet, ezt már nem tudom egyedül megoldani, és szakemberhez kell fordulnom. A fénysugár az életemben, ami a felszínen tart, a lányom, Kinga és az unokám, Lilike. Miattuk érdemes még élni!” – sóhajtott Körtvélyessy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?