LELKIZŐ

Koronavírus-járvány: civil állásra cserélné a mikrofont Oláh Gergő

Az énekes és felesége, Niki négy gyermeket nevelnek, ezért hosszú távon kell gondolkodniuk a családjuk érdekében.

Sok más előadóművészhez hasonlóan, Oláh Gergő is megsínyli ezt az időszakot, a koronavírus-járvány miatt ugyanis hetekre előre mindenkinek lemondták a koncertjeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes és felesége, Niki négy gyermeket nevelnek, ezért számukra különösen aggasztó a bizonytalanság.

Fotó: Ripost

„Sokan azt hiszik, hogy a híres emberek dugig vannak pénzzel, és fürdünk otthon a több tízmillió forintban, holott ez egyáltalán nincs így. Mi is emberek vagyunk, ugyanúgy élünk, vannak kiadásaink, nem kacsalábon forgó palotában élünk gondtalanul. Számunkra most ez egy aggasztó időszak, ugyanis tavaly a félretett pénzünk java részét az új házunkba invesztáltuk. Nem tragikus a helyzet, de már elkezdtem azon gondolkodni, hogy ha beütne a legrosszabb forgatókönyv, és még hónapokig nem lennének koncertek, akkor civil állás után nézek. Már el is kezdtem gondolkodni, hiszen a családomnak enni kell adnom. Szerencsés vagyok, hogy eddig abból élhettem, amit imádok csinálni, és remélhetőleg ez a jövőben is így lesz, most azonban nem szabad finnyáskodni” – árulta el a -nak Gergő.

Az énekesnek van fogalma a kemény munkáról. Mielőtt befutott volna, közmunkásként és gyárban is dolgozott, a tehetségével azonban mára az egyik legkeresettebb magyar előadóművésszé vált. A jelenlegi bizonytalan helyzetben az istenhite segíti át őt.

„Vannak negatívabb gondolataim, főleg, amikor egy nap alatt sorra mondanak le koncerteket. Talán magamba is fordultam volna, ha nincs az erős hitem, ami mindig, mindenen átsegít. Hiszem, hogy Istennek terve van velünk, és a jelenlegi helyzet sem véletlen. Meg kell tanulnunk lelassulni, jobban értékelni magunk körül mindent. Múltkor, amikor bevásároltam, az utcán összetalálkoztam az unokatestvéremmel. Nem puszilhattam és nem ölelhettem meg őt... Szívbe markoló pillanat volt. Ha véget ér mindez, akkor talán mindannyian jobban odafigyelünk egymásra” – osztotta meg a gondolatait Gergő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?