LELKIZŐ

Kikészült Koós János özvegye: nincs könnyű helyzetben

Sürgősen megválna Koós Jánossal való közös otthonától Dékány Sarolta. A budai ingatlan kilincsét kézről kézre adják az érdeklődök, ám komoly ajánlatot egyelőre még nem kapott az özvegy.
  • Szerző: BDF

Tizennyolc millió forinttal olcsóbban, immáron 177 millióért árulja a XII. kerületi 232 négyzetméteres budai ikerházat Koós János özvegye, amelyben 6 szoba, három erkély, szauna és kandalló is található, és amelyben egykoron a tavaly márciusban megboldogult énekeslegendával élt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

A megtudta, hogy bár Dékány Sarolta többször is meggondolta magát az ingatlan eladását illetően, most már mindenáron szabadulni akar tőle. Tervei szerint már márciusban átköltözne abba az újonnan felépített házba, amit a gyermekeivel közösen építtetett. Az idő tehát nagyon sürgeti az özvegyet, akit érthető módon rettenetesen megviseli, hogy folyamatosan idegenek járkálnak az otthonában. Az érdeklődök kézről kézre adják a kilincset, mégsem érkezik egyetlen komoly ajánlat sem.

„Igen, még mindig árulom! Holnap is jönnek megnézni. Viszonthallás”- mondta el zaklatottan, remegő hangon a -nak Dékány Sarolta, majd rögtön bontotta is a vonalat.

Megtudtuk, hogy nem is olyan régen azonban volt egy vevő, aki úgy tűnt, hogy megvásárolja a házat. A hirdetés hamar le is került az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálról, ám végül az illető meggondolta magát, és faképnél hagyta az idős özvegyet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?