LELKIZŐ

Kikészült Koós János özvegye: nincs könnyű helyzetben

Sürgősen megválna Koós Jánossal való közös otthonától Dékány Sarolta. A budai ingatlan kilincsét kézről kézre adják az érdeklődök, ám komoly ajánlatot egyelőre még nem kapott az özvegy.
  • Szerző: BDF

Tizennyolc millió forinttal olcsóbban, immáron 177 millióért árulja a XII. kerületi 232 négyzetméteres budai ikerházat Koós János özvegye, amelyben 6 szoba, három erkély, szauna és kandalló is található, és amelyben egykoron a tavaly márciusban megboldogult énekeslegendával élt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

A megtudta, hogy bár Dékány Sarolta többször is meggondolta magát az ingatlan eladását illetően, most már mindenáron szabadulni akar tőle. Tervei szerint már márciusban átköltözne abba az újonnan felépített házba, amit a gyermekeivel közösen építtetett. Az idő tehát nagyon sürgeti az özvegyet, akit érthető módon rettenetesen megviseli, hogy folyamatosan idegenek járkálnak az otthonában. Az érdeklődök kézről kézre adják a kilincset, mégsem érkezik egyetlen komoly ajánlat sem.

„Igen, még mindig árulom! Holnap is jönnek megnézni. Viszonthallás”- mondta el zaklatottan, remegő hangon a -nak Dékány Sarolta, majd rögtön bontotta is a vonalat.

Megtudtuk, hogy nem is olyan régen azonban volt egy vevő, aki úgy tűnt, hogy megvásárolja a házat. A hirdetés hamar le is került az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálról, ám végül az illető meggondolta magát, és faképnél hagyta az idős özvegyet.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?