LELKIZŐ

Kikészült a támadásoktól, rehabra megy a TV2 sztárja

A Sztárban sztár leszek! fiatal felfedezettje, Krizsán Lili komoly egészségügyi gonddal küzd, amihez profi segítségre van szüksége.
  • Szerző: The_M

Miközben a Sztárban sztár leszek! győztese, Csiszár István az ország kedvence lett, addig egy korábbi versenytársa sokak céltáblájává vált, miközben semmit nem csinált, csak elindult egy tehetségkutatóban énekelni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Krizsán Lili kikészült

Krizsán Lili kikészült (Fotó: TV2)

Krizsán Lili a műsor alatt és a kiesése óta is folyamatos támadások áldozata a közösségi oldalakon. A fiatal énekesnő most egy posztban írta le, hogy már elege van abból, hogy folyamatosan tehetségtelennek és csúnyának nevezik egyes kommentelők.

De a poszt ennél sokkal drámaibb részeket is tartalmaz. Lilko ugyanis elárulta, hogy a múlt vasárnapi Sztárban sztár leszek! döntőjéban azért tűnt annyira megviseltnek, mert egészségügyi gondjai vannak, és ez kiült az arcára. Sőt egy ponton úgy érezte, hogy nem is tud részt venni a műsorban. De összeszedte magát végül, viszont rehabra kell mennie, mert segítségre van szüksége. Azt nem fejtette ki, hogy pszichés vagy más okokból kell bevonulnia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?