LELKIZŐ

Megrázó hír érkezett: elgázolták a gyönyörű színésznőt, intenzív osztályra került

Hosszú idő lesz, mire felépül, jelenleg is kórházban van.
  • Szerző: Ripost

Kathryn Prescottot szeptember 7-én elgázolta egy betonkeverő kamion. A hírt ikertestvére, Megan osztotta meg Instagram-oldalán, és leírta, hogy Kathryn milyen súlyos sérüléseket szenvedett – írja az eonline.com.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Csak a szerencsének köszönheti, hogy életben van

„Több műtéten átesett, a medencecsontja két helyen eltört, mindkét lába, a lábfeje és a bal keze is eltört. Épphogy elkerülte, hogy lebénuljon„ – írja Megan.Az orvosok reménykednek abban, hogy teljes mértékben felépül, de ez csak a megfelelő orvosi segítséggel lehetséges.”

A színésznő jelenleg még a családtagok támogatására sem számíthat, mivel ikertestvére is hiába próbált Londonból az Egyesült Államokba repülni, az amerikai nagykövetség elutasította a vízumkérelmét, így most az interneten keresztül kér segítséget, hátha a közösség nyomására felülbírálják a döntést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Prescott (@megartron) által megosztott bejegyzés

„Segítségre van szükségem, hogy eljussak New Yorkba, hogy támogassam a felépülését. Segítenem kell neki, amíg újra elkezd járni. Ott kell lennem vele, hiszen szinte semmit sem tud majd egyedül megcsinálni, 24 órás felügyeletre szorul majd azután is, ha elhagyhatja a kórházat” – tette hozzá az aggódó testvér.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?