LELKIZŐ

Judy őszinte vallomása: nehezen ismerte be a problémáját

A Groovehouse énekesnőjére nem volt jó hatással a koronavírus-járvány, felszaladtak rá a kilók. Judy sokáig észre sem vette, hogy változtatnia kellene.
címkék:
  • Szerző: ripost

Elképesztő formában áll újra színpadra Judy! A Groovehouse énekesnője egy gyógynövénykivonatnak köszönhetően dobta le a felesleges kilókat, szám szerint tízet.

Az énekesnő még élénken emlékszik arra, mikor kezdett elszaladni vele a ló.

„2019 novemberében már volt két kiló felesleg rajtam nagykoncertünk idején. Aztán jött a járvány miatti leállás, úgy voltam vele, hogy ez is, az is belefér, a rendszertelen életmód is belefért, minden. Szépen, lassan szökdeltek rám a kilók, egészen addig, míg plusz tíz kilót nem mutatott a mérleg. Ez egy alacsony nőn, amilyen én vagyok, még jobban meglátszik” – mondta el a Tények Plusznak Judy.

judy

Judy leadta a felesleges kilókat
Fotó: TV2

Eleinte nehezen ismerte be magának, hogy ideje változtatni, de a nagykoncertjük előtt mindenképpen el akarta érni a vágyott álomalakot.

A kitartásának köszönhetően teljes életmódváltáson ment keresztül, most már fele akkora adagokat eszik, mint korábban, egészségesebb hozzávalókból, így éhezés nélkül sikerült megszabadulnia a túlsúlytól.

„Varrni tanultam, nagyon sok fellépőruhát kreáltam magamnak. Most már feljön rám olyan fellépőruha is, amit tizennyolc évesen hordtam. Nagyon büszke vagyok magamra, mert nagyon jó érzés, amikor az ember egy tinilány-kori ruháját felveszi, és az még egy kicsit nagy is rá” – fogalmazott mosolyogva.

Ha kíváncsi vagy, milyen bombaformában van az énekesnő, nézd meg a Tények Plusz riportját:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?