LELKIZŐ

Jimmy fia próbálta megmenteni a Fradi focistájának életét

Szörnyű látványban volt része Zámbó Adriánnak, aki kedd este ott volt annak a halálos balesetnek a helyszínén, ami Budapesten történt, a reptérre vezető úton. Zámbó Jimmy legkisebb fia mindent megtett, hogy megmentse a felborult autóban ülő férfit, aki végül sajnos életét vesztette. Később kiderült, az áldozat a Fradi bajnok játékosa, a mindössze 38 éves Halgas Tibor volt.
  • Szerző: Doris

Zámbó Adrián nem szeretné, ha bárki is hősként tekintene rá, úgy véli, emberi kötelességét teljesítette, amikor eléje tárult a szörnyű látvány, ő pedig azonnal kiugrott a kocsiból és a felborult autóhoz rohant.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Bár mivel néhány perccel a karambol után ért a helyszínre, magát a balesetet nem látta, így is nagyon megrázták a történtek. De hogy is történt pontosan a karambol? Ahogy arról a is beszámolt, kedden este két autó ütközött össze Budapesten a Ferihegyi repülőtérre vezető úton; az ütközés következtében az egyik kocsi felborult. Adrián azok között volt, akik megpróbálták megakadályozni, hogy az autó az árokba csússzon.

Fotó: MTI

„Öten-hatan voltunk, akik megpróbáltunk segíteni. A többiek hoztak kötelet, amivel két oldalról próbáltuk tartani az autót. Az ugyanis egy szakadék tetején volt. Ha csak egy kicsit is megbillent volna, biztos lezuhan. Akkor semmi esélye nem lett volna a sofőrnek, bár ugye sajnos így sem sikerült megmenteni az életét. Közben ketten hívták a mentőket, a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet” – kezdte a -nak Jimmy fia, aki ezt követően egyik társával leereszkedett az autóhoz, hogy megnézzék, hányan ülnek az autóban. A kocsiban azonban olyan sötét volt és annyira össze volt törve, hogy nem igazán tudtak kivenni senkit.

„Ezután beszéltem a baleset másik résztvevőjével, aki a lábát fájlalta és folyamatosan azt kérdezgette, hogy hogy van a felborult autóban lévő sofőr, de sajnos nem tudtam neki mit mondani. Még akkor is ott maradtunk, amikor megjöttek a tűzoltók és a mentők, mindent megtettünk, amit egy civil ember megtehet” – árulta el Adrián.

Fotó: MTI

Ha érdekel, Adrián számára mi volt a legmegrázóbb pillanat, valamint kíváncsi vagy, mi történt ezután, keresd a csütörtöki lapszámát.

És ezeket olvastad már?