LELKIZŐ

Így emlékezik meg elhunyt édesapjáról Zámbó Krisztián!

Tizenhét évvel ezelőtt fekete napra virradt az ország: január másodikán elhunyt Zámbó Jimmy, hazánk egyik legkedveltebb előadómûvésze.
  • Szerző: Ripost

Zámbó Jimmy halálának évfordulóján az énekes legidősebb fia, Krisztián nem megy ki a lakásából: otthon, a szobája magányában, régi zenéket hallgatva emlékezik meg édesapjáról.

Közel két évtizede nem a boldog újrakezdést jelenti a szilveszter a Zámbó család tagjainak számára, hanem a szomorú búcsút, miután újév másnapján egy fegyverbalesetben életét vesztette a család büszkesége, Zámbó Jimmy. Első házasságából született legidősebb fia, Krisztián, évek óta elzárkózik a külvilág elől az évforduló napján: ilyenkor nem megy emberek közé, apja végső nyughelyét, a csepeli temetőt pedig messze elkerüli.

„Azon a napon nem esik jól beszélgetnem senkivel. Jobban szeretek otthon maradni, apu zenéit hallgatni, befelé figyelni és emlékezni a szép napokra. A családtagjaimmal sem találkozunk ilyenkor, úgy érzem, ez nem egy olyan esemény, ami miatt össze kellene ülnünk” – fogalmazott a %Ripost%-nak Krisztián, aki ezen a napon a sírhoz sem megy ki.

Hogy miért nem jár ki ilyenkor Krisztián a temetőbe és hogyan emlékezik az édesapjára, elolvashatod a keddi %Ripost% napilapban!

És ezeket olvastad már?