LELKIZŐ

Hevesen tagad Miley Cyrus, mit akar ezzel leplezni?

Az énekesnő azt állítja, hogy nem csalta meg férjét, és nem emiatt szakítottak.
  • Szerző: Ripost

Miley Cyrus hevesen tagadja, hogy megcsalta volna férjét, Liam Hemsworth-öt, mégis elárulta, hogy „boldogabb, mint valaha” a szakítás óta. Erről Twitteren írt, majd hozzátette, hogy még mindig szereti a színészt. Amikor együtt voltak, az énekesnő állítása szerint elkötelezett volt párja mellett, bár sok hibáját beismeri, a megcsalást azonban hazugságnak tartja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Arról is beszámolt, hogy teljesen új életet kezdett és boldogabb, mint valaha, ez pedig a Kaitlynn Carterrel való kapcsolatára utalhat. Nemrégiben ugyanis a két barátnőt csókolózás közben fotózták le olaszországi nyaralásukon.

Cyrus szerint a szakítás volt az egészséges döntés, előző életét pedig hátra kell hagynia. Itt felsorolta, milyen hibákat követett el, többek közt a dohányzásról, marihuána- és egyéb drogok fogyasztásáról is beszámolt, illetve megemlítette, hogy korábban tényleg volt már hűtlen is.

A bejegyzésekre a pop nagyasszonya, Madonna azonnal reagált is, szerinte Cyrus egész egyszerűen csak „emberként viselkedett” – írja a Daily Mail.

A kommentelők szerint viszont furcsa, hogy ennyire magyarázkodik Miley, és elképzelhető, hogy titkol valamit a válás kapcsán.

És ezeket olvastad már?