LELKIZŐ

Gyász, fáradtnak érezte magát halála előtt Andy Vajna

Andy Vajna szombat este még barátokkal vacsorázott, jó kedve volt. Éjszaka vagy hajnalban történhetett a tragédia.
  • Szerző: Ripost

Mint azt megírtuk, Andy Vajna otthonában hunyt el. Vasárnap reggel összeesve találtak rá.

Felesége, Vajna Tímea rögtön repülőgépre ült, hogy hazautazzon Budapestre, hiszen a tragédia időpontjában épp a Colorado állambeli Aspenben volt. A Blikk úgy tudja, Andy Vajna szombat este még barátokkal vacsorázott, jókedve volt, és semmilyen előjelét nem lehetett látni a bekövetkező tragédiának.

A filmmogul egy rózsadombi villában élt. Éjszaka vagy hajnalban történhetett a tragédia, ugyanis a portál szerint, miután reggel – szokásával ellentétben nem ment le reggelizni – a gondnok felment a hálószobájába, Vajna az ágy előtti szőnyegen feküdt. A Blikk úgy tudja, próbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel.

"Vasárnap dél körül láttam megérkezni Andy Vajna fiatal sógorát és Timi húgát, Lillácskát. Szemmel láthatóan megrendülve igyekeztek a villába, hiszen ők Andy Vajna itthon lévő egyedüli hozzátartozói" – mondta a portálnak egy környékbeli hölgy, aki gyakran sétáltatja arra a kutyáját.

"Még nem tértem magamhoz. Péntek este voltam fent nála, és jót beszélgettünk. Fáradtnak tűnt, és annak is érezte magát, nem tudta, miért. A frontra fogtuk a dolgot" – idézte fel Hámori Eszter publicista, akit régi barátság fűzött a legendás producerhez.

"Andy elismerte, hogy egy hirtelen rosszullét után azonnal bement a kórházba, és hogy az orvosok szerint ez volt a szerencséje. Nem mondta, ez mikor volt, de úgy beszélt a dologról, mint amin már túl van. Most is látom magam előtt, ahogy mondja: Kutya bajom, rossz pénz nem vész el.”

Életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?