LELKIZŐ

„Van bennem félelem” – retteg balesete óta Gór Nagy Mária

Gór Nagy Mária a mai napig nem tudta feldolgozni a balesetet, ami nyáron történt vele. A művésznőt nem csak testileg, hanem lelkileg is nagyon megviselték a történtek.
  • Szerző: Ripost

Gór Nagy Mária még júliusban szenvedett borzalmas balesetet, mikor a 4-es-6-os villamosról lelökték, az esés következtében pedig eszméletét vesztette. A művésznő a történtek után valahogy hazatalált, ám férje azonnal mentőt hívott hozzá, miután megtudta, mi történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Agyrázkódással került kórházba, eltört a forgócsontja is, sokáig pedig pszichiáter segítette. Most, hónapokkal a történtek után még mindig nem tudta feldolgozni lelkileg a balesetet, nem szívesen beszél róla.

Fotó: TV2

„Köszönöm, jól vagyok, mondhatni meggyógyultam. Lelkileg nehéz inkább feldolgozni mindazt, ami velem történt. Ha beszélek róla, mindig újra lejátszódik bennem az egész baleset, nem tudom, mikor leszek képes elengedi. Szörnyű, hogy mindez megtörténhetett, ennyi ember szeme láttára„ – kezdte lapunknak a művésznő, aki bár sokáig annyira rettegett, hogy sötétben nem mert aludni, és még az ablakot sem hagyta szívesen nyitva, most azon dolgozik, hogy leküzdje azt a sokkot, amit átélt. Ehhez egy pszichiáter is a segítségére volt, aki a kórházban látogatta a színésznőt.

Újra tömegközlekedésre szállt

A 4-es-6-os villamoson történt baleset után sokáig képtelen volt tömegközlekedési eszközt használni. A művésznő a Széna tér megállónál akart leszállni, amikor egy lökést érzett hátulról: ennek következtében hatalmasat esett, eszméletét vesztette. A színésznő azonban rá van kényszerítve, hogy újra villamosra szálljon, ugyanis autóval most élhetetlen a főváros.

”Mivel a főváros autóval teljesen járhatatlan, ezért ha mennem kell valahova, muszáj a tömegközlekedést választanom. Van bennem félelem még mindig, nem szállok fel nyugodt szívvel. Főleg most, hogy a járvány is újra berobbanni látszik. Sajnos azt látom, hogy hiába kötelező, nem hordják az emberek a maszkot” – tette hozzá Gór Nagy Mária.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?