LELKIZŐ

Gáspár Győző kipakolt: Ez a testvérháború valódi oka

Gáspár Győző úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba az elmúlt napok botrányairól és az évek óta zajló testvérháborúról.
  • Szerző: Buster

Napok óta hangos a hazai sajtó a Gáspár-család körül kialakult botránytól, ami hétfőn kezdődött, amikor Gáspár Zsolti felgyújtotta a bátyja háza mögötti nádast. Mint ismeretes, az elszabadult lángokat végül a tűzoltóknak kellett megfékezniük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Győző őszinte vallomása

Gáspár Győző elárulta, mi a testvérviszály valódi oka (Fotó: LifeTV)

A roma showman most úgy döntött, hogy a LifeTV Ébredj Velünk Extrában, Joshi Bharatnak meséli el, miért is alakult ki az a családi viszály, ami hosszú évek óta mérgezi viszonyát a testvérével.

„Zsolti az utóbbi napokban mondott mindent, mindenfelé. Az, hogy rólam mit beszél, egyáltalán nem érdekel, de az fáj, hogy amit Bea és Evelin az elmúlt években felépített, azt ő egy csapásra megpróbálta lerombolni azzal, ahogyan beszélt róluk. Ráadásul vele nem lehet leülni és megbeszélni a dolgokat, mert folyton bevisz az árokba...” - kezdte a LifeTV reggeli műsorában Győző, aki kitért arra is, mi vezethetett odáig, hogy ennyire elmérgesedett a viszony közte és a testvére között.

Gáspár Győző

Gáspár Győző szerint a hétfői tűz végleg elvitte a reményt a békülésre (Fotó: LifeTV)

„Amíg édesanyánk élt, ő volt a család központja és mindent kézben tartott. Ő volt az egyensúly, ami felborult. Apánk mindig Zsoltit szerette jobban és végül minden jogot ő kapott. Apánk őrá büszke... Én már lemondtam arról, hogy olyan legyen velük a kapcsolatom, amilyenre vágytam. Ez a tűz pedig mindent elvitt, nem akarok már Zsoltiról beszélni sem” - mondta Joshi Bharatnak a showman.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?