LELKIZŐ

Gáspár Bea nagyon boldog: Évek óta nem tehetett ilyesmit – Videó

Bea asszonyon már jól látszik, hogy szinte parancsszóra olvadnak le róla a kilók. Sok minden változott az életében a műtét óta.
  • Szerző: Buster

Bea asszony éppen öt héttel ezelőtt esett át a gyomorszűkítő műtétén, ami elengedhetetlen volt annak érdekében, hogy sikeresen le tudjon fogyni. A sztárszakács most bombaformában van és már gőzerővel dolgozik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

„Eddig kilenc kilótól sikerült megszabadulnom. Már ettől könnyebb lett az életem és kedden a születésnapomon végre magassarkú cipőt tudtam húzni, amire évek óta nem volt példa” – mesélte boldogan új szakácskönyve fotózásán Bea asszony, aki csak néha keseredik el.

„Egyetlen dolog zavar egy kicsit… Ha valami finom étel van előttem, akkor sem tudok belőle annyit enni, amennyit szeretnék, hiszen egy-két falattal jóllakom. Ha Győző elvisz egy étterembe, akkor kinézünk az étlapról egyvalamit és azt felezzük el, de még ennyivel sem boldogulok” – mondta Bea, aki rengeteg támogatást kap férjétől.

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

„Győző rettenetesen cuki. Ő lett az élő lelkiismeretem. Mindig rám szól, hogy jól rágjam meg az ételt és figyelmeztet, ha valami olyasmihez nyúlok, amihez nem lenne szabad. Pár napja már ehetek szilárd ételt is, ami nagyban megkönnyíti az életem, hiszen az elmúlt két napban 22 ételt főztem le készülő szakácskönyvemhez és hát muszáj kóstolnom” – mondta nevetve Bea, aki bízik benne, hogy később valamivel többet lesz képes megenni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?