LELKIZŐ

Fizikailag és lelkileg is megviseli Király Lindát a Sztárban Sztár

Király Linda nincs könnyû helyzetben, hiszen hetek óta makacs torokgyulladással küzd, de hangját nem pihentetheti. A harmadik adásra pedig egy olyan dallal kell készülnie, ami fájó emlékeket ébreszt benne...
  • Szerző: Buster

"Két hete próbálok kijönni a torokgyulladásból, de mára már sokkal jobban vagyok, mint mondjuk a Sztárban Sztár legelején. Az orvos mondjuk nem dicsért meg, amikor megtudta, hogy nem pihentetem a hangszálaimat, de végül is az a lényeg, hogy nem lett semmi baj abból, hogy a tanácsa ellenére is énekeltem.

Most vasárnap is igyekszem majd kímélni a torkomat, bár ez nem lesz könnyű, mivel nagyon magasan van a léc.

Hatalmas kihívás számomra ez a műsor és hálás vagyok a TV2-nek, hogy részese lehetek ezeknek az átváltozásoknak”- mondta a %%-nak Linda, akire az eddigieknél is nagyobb feladat vár a következő adásban, hiszen legnagyobb idoljának, Whitney Houstonnak bőrébe kell bújnia.

"Whitney maga A hang, akit nem lehet utánozni. Õ a legnagyobb példaképem, ráadásul volt szerencsém vele találkozni is nem sokkal a halála előtt, így valóban nehezebb a lelkem mintha bárki mást kéne megjelenítenem vasárnap este.

Ma is minden pillanatra emlékszem abból a két órából, amit vele tölthettem egy Los Angeles-i bárban. Én az egyik barátnőmet vártam, amikor betoppant.

Én szabályosan lefagytam és csak bámultam őt meredten”- meséli az énekesnő, akivel ezután megtörtént az a csoda, ami egész életében elkíséri.

A barátnőm szerencsére megérkezett és látta rajtam, hogy gyakorlatilag beszámíthatatlan vagyok.

Amikor felfedezte az okát, egyszerűen odalépett Whitney-hez és magyarázni kezdett neki, miközben heves gesztusokkal mutogatott felém. Majd ketten jöttek vissza hozzám a pulthoz. Kiderült, hogy tudta ki vagyok, mivel mindketten egy kiadónál voltunk, így hamar beindult a beszélgetés, ami két teljes órán át tartott, és végül éneklésbe torkollott. Meghallott egy dalt a rádióban, amit dúdolni kezdett, én pedig becsatlakoztam, végül pedig együtt énekeltünk. Nem sokkal ezután érkezett a hír, hogy Whitney Houston nincs többé… Ez ma is felfoghatatlan, és már most tudom, hogy nem lesz könnyű elénekelnem a dalát, de remélem sikerül majd szép pillanatokat okoznom!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?