LELKIZŐ

Fájdalmas vallomás: tragédia után komoly döntést hozott Nótár Mary

Az énekesnő egy évvel ezelőtt, szenteste vesztette el imádott édesanyját, akinek a halálát a mai napig nem tudta teljesen feldolgozni.
  • Szerző: ripost

Fájdalmas az idei karácsony gondolata Nótár Mary számára, hiszen szenteste lesz pontosan egy éve, hogy váratlanul elveszítette imádott édesanyját. 

Az énekesnő december 24-én még vidáman beszélgetett az asszonnyal, aki tizenöt perccel később agyvérzést kapott, és elhunyt.

Mary a munkába temetkezve próbálja feldolgozni imádott édesanyja hiányát.

"Ez életem legfájóbb vesztesége. Édesanyám minden órában jelen van az életemben, és nincs olyan pillanata, hogy ne jutna eszembe.

Mai napig az asztalomon ég a gyertya az emlékére az otthonomban.

Akkor a Sztárban Sztár meg egy kicsi műsorban szerepeltem. Siettem a műsor főpróbájára, de előtte felhívtam. Megbeszéltük a karácsonyi programot, és hogy hétfőn együtt leszünk. Emlékszem, nagyon nevetett, mert éppen akkor kértek fel a Vigyázat, szülővel vagyok! című tévés produkcióba, ahol neki is szerepelnie kellett. Azon mulattunk, hogy mennyire visszahúzódó, azt sem szerette, ha fotózzák. Így búcsúztunk el, vidáman nevetve, aztán indultam a próbára" - emlékezett vissza a Story magazinban Mary, aki tizenöt perccel a hívás befejezése után borzalmas hírt kapott.

"Tizenöt perc múlva hívott a húgom, hogy anyu agyvérzést kapott. Már megérkeztek a mentők, de anyu nem tért magához."

Mary szerint van valami jelentése annak, hogy az asszony éppen szenteste hunyt el, ezért úgy döntött, ezentúl új alapokra helyezi az életét.

"Fájni fog az összes nélküle töltött ünnep. Eldöntöttem, hogy december 24-ét mostantól az ő emlékének szentelem, akkor sohasem vállalok fellépést" - jelentette ki az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?