LELKIZŐ

Ezzel vége, így ment tönkre 13 év után Jolly kapcsolata

Jolly hetekkel ezelőtt elköltözött. Suzy a kislányával arra érkezett haza egy délután az óvodából, hogy férje összepakolt és elment.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna 13 éve vannak együtt, nyolc éve házasok, de a kislányával hat hete egyedül maradt énekesnő az újrakezdésben már nem, csak a békés válásban reménykedik.A mulatós sztárok szomszédai már régen észrevették, hogy valami nincsen rendjén. Jollyt hetek óta nem látták a családi fészek környékén, Suzy pedig egyedül vagy a kislányával jár vásárolni is. Az énekesnő eddig hallgatott, de a Blikknek most mindent elmesélt.

"Nincs értelme tagadni a nyilvánvalót: Jolly hetekkel ezelőtt elköltözött itthonról. A kislányunkkal arra érkeztem haza az egyik délután az óvodából, hogy összepakolt és elment" – árulta el az énekesnő, aki bevallja, tudomásul kell vennie, hogy 13 évnyi közös élet után már menthetetlen a házasságuk.  

"Nem esik jól, de tudomásul kell vennem, ha már nem szeret. Nem mi leszünk az első házaspár, akikkel ilyen megtörténik. Aki menni akar, azt el kell engedni. Engem nem érdekel, hogy van-e harmadik vagy sem" – mondta az énekesnő a hírekre reagálva. 

"Elfogadtam, hogy a mi pályánk olyan, hogy a rajongók ostromolják a férjem, ahogy engem is időnként. Nekem az örök hűségeskü szent, és ha voltak is hullámvölgyek, mindig igyekeztem összetartani a családot. Most úgy tűnik, nem megy tovább" – sóhajtotta az édesanya, aki ugyan még nem adta be a válókeresetet, és úgy tudja, férje sem tette, de szeretné békével lezárni a kapcsolatot.

"A történtek után nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy lenne visszaút, nem is miattam, hanem a kislányunk miatt. Zsuzsika ősszel elsős lesz, már értelmes, látja, mi történt. Különlegesen szoros kapcsolat van közöttünk, nem tehetem meg, hogy hazudozok neki. A kislányomnak nyugalom kell, édesanyaként elsősorban érte vagyok felelős, az ő boldogsága a legfontosabb" – öntötte ki lelkét az énekesnő, aki szeretne szépen, békésen válni. 

"Zsuzsikának boldog apára és anyára van szüksége. Mindkettőnknek új kezdetet jelenthet a békés válás" – árulta el az énekesnő, aki hozzátette: a közös fellépéseik nem maradnak el, a munka összeköti őket továbbra is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?