LELKIZŐ

Erzsébet királynő elől elzárják Archie-t, legkisebb dédunokáját

Idén még nem találkozhatott a kis Archie-val, aki ezúttal is marad Kanadában dajkájával, míg szülei Angliába repülnek 5 napra. A királynő nagyon szomorú.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle férje után utazik Angliába, hogy lemondásukkal kapcsolatos utolsó teendőiket elintézzék, de a 9 hónapos baba marad Kanadában, a királynő legnagyobb bánatára. A kis Archie-ra anyjának barátnője, és a dada vigyáz majd, amíg szülei haza nem térnek, ami március 9-e után várható, akkor lesz ugyanis az utolsó nyilvános megjelenésük Angliában.

Fotó: www.profimedia.hu

Mint korábban beszámoltunk róla, év elején robbant a bomba, hogy Harry herceg és Meghan visszalépnek a királyi család magas rangú tagjaként betöltött szerepüktől.

Nyilvánvalóan az sem fog most rájuk jobb fényt vetni, hogy teljesen elzárják a királynőt dédunokájától, ráadásul úgy tűnik, Harry herceget a döntésében az sem zavarta, hogy igencsak drága mulatság a szülőknek külön lennie gyermekétől, a királyi rendőrségnek ugyanis így Kanadában és Angliában is el kell látnia a szerepét.

Arról nem beszélve, hogy Erzsébet királynő idén még nem láthatta dédunokáját, ami az angol lapok szerint nagyon szomorúvá teszi. Harry és Meghan tavaly december elején távoztak egy hosszabb nyaralásra, a kis Archie azóta Kanadában van.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?