LELKIZŐ

Elvesztette kisbabáját Dér Heni: Otthonában lett rosszul

Megrendítő titokról beszélt a 34 éves énekesnő. Borzasztóan nehéz időszakon ment keresztül a párjával tavasszal.
  • Szerző: Ripost

Dér Heni földöntúli boldogságot érzett, amikor tavasszal megtudta, hogy kisbabát vár. Az énekesnő már a nyilvános bejelentés módját fontolgatta, amikor párjával, Gergővel elindultak az első ultrahangra. Alig várták, hogy végre megkapják az orvostól a pici első fotóját, amikor a szakember váratlan hírt közölt: nem látja a magzatot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Már kezdtem aggódni, amikor megtalálta az embriót. Beágyazódva, beszorulva a jobb oldali petevezetékembe. Bár már tudtam a választ, ösztönből kérdeztem: meg tudja menteni? (…) De közölte, hogy felejtsem el” – mesélte el a Story magazinnak Heni.

„Mivel kifakadhat, gyakorlatilag időzített bomba vagyok, bármikor belső vérzésem lehet, és összeeshetek, úgyhogy műteni kell” – emlékezett vissza a szörnyű percekre az énekesnő, aki sokkot kapott, szinte fel se fogta, mi történt. Másnap mielőtt indultak volna a kórházba, Heni váratlanul rosszul lett és elájult a fürdőkádban.

„Begörcsölt a hasam. (…) Összeestem. Gergő arra ért a fürdőszobába, hogy elájultam, ott fekszem a kádban a zubogó víz alatt hulla fehéren” – mesélte Heni, akinek belső vérzése volt, párja rohant vele a kórházba.

A műtét jól sikerült, a jobb petefészkét azonban ki kellett műteni. Az énekesnő nehéz időszakon ment keresztül, de azt mondta, továbbra is vágyik a családalapításra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?