LELKIZŐ

„Egy korszak lezárult a könnyűzenében” – megszólalt Kóbor János zenésztársa

Molnár György „Elefánt” megrendülten nyilatkozott a Borsnak Mecky haláláról.
  • Szerző: Ripost

Benkő László halála után az Omega-rajongók már azt hitték, nem lehet rosszabb a helyzet. De az élet nem kímélte a zenekart, elment egy újabb legenda: Kóbor János.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A halálra nem lehet felkészülni, pedig tudjuk, hogy egyszer elérkezik az idő. Egy korszak lezárult, és nemcsak az Omegának, hanem a könnyűzenében is. Olykor felteszik nekem a kérdést, hogy félek-e a haláltól, De nem félek, mert a dalainkban tovább élünk, a zene erre is jó!” – nyilatkozta a Borsnak a gyászoló zenésztárs, Molnár György.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A zenész, akit nagyon megrázott Kóbor János halálhíre, elmondta: azt kívánja a jövő generáció zenészeinek, hogy készítsenek sok jó dalt, melyekben tovább élnek majd.

Az Omega-gitáros hozzátette: hatvan évet dolgoztak együtt, ezért olyanok voltak a zenekar tagjai, mint egy nagy család, hiszen sokszor többet voltak együtt, mint a vér szerinti családtagjaikkal.

Hogy miként búcsúzik Kóbortól többek közt Zalatnay Cini, Pataky Attila, Nagy Feró, valamint mire akarták mindenáron rávenni zenésztársai az Omega énekesét, kiderül a Bors keddi számából. Keresd az újságosoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?