LELKIZŐ

Egy halhatatlan szerelem története: így ismerkedett össze Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos

A színésznő és az olimpiai bajnok labdarúgó kapcsolata mesébe illő volt, ötvenegy éven át éltek boldog házasságban.
  • Szerző: ripost

Mesébe illő házasságban élt Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos. A házaspár ötvenegy évet töltött teljes boldogságban, talán ez is az oka annak, hogy az olimpiai bajnok labdarúgó idén júliusi halála után a Kossuth-díjas színésznő teljesen összeomlott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Megismerkedésük történetéről tavaly januárban, az aranylakodalmukon meséltek a Mokkában. Kiderült, hogy a színésznő eleinte nem is akart megismerkedni a focistával, aki azonban rögtön tudta: ezt a nőt szeretné feleségül venni.

„Mondtam neki, hogy nem ismerkedek!” – árulta el Pécsi Ildikó, aki végül beadta a derekát.

„Akárhol találkoztunk Budapesten, ő odajött hozzám. Nem volt egy hosszú beszédű ember, azt mondta, úgyis elveszem feleségül, és elment. Minden alkalommal kikosaraztam.”

„Ildikó a Vígszínházban játszott, én a Fradihoz kerültem. A Casanova bárban szóltam neki, hogy szeretnék vele beszélni. Ő annyit mondott nekem, hogy találkozzunk szilveszter éjszakáján. Ez áprilisban volt. Tulajdonképpen kivártam azt a lehetőséget, hogy elérkezzünk a szilveszterig. Szilveszter éjszakáján voltam néhány helyen, az Olimpia Bárban találkoztunk. Elég hosszú idő telt el, míg végre szóba állt velem, aztán elkezdtünk együtt járni” – mondta el akkor Szűcs Lajos.

A házasságukat sokan nem támogatták, de ők nem törődtek a rossz nyelvekkel.

„Amikor mi összeházasodtunk, mindenki azt mondta, hogy ez értelmetlen, nem fog sokáig tartani.”

A házaspár rácáfolt a rosszindulatú emberek véleményére, és ötven évet éltek le boldogságban, szeretetben, egymást tisztelve.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?