LELKIZŐ

Dráma a forgatáson, búcsúznia kellett a TV2 sztárjának

A Kihívók csapata elvesztette az első játékosát.
címkék:
  • Szerző: sv

Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi péntek este az Exatlon Hungary nézői. Két barátnő küzdött meg egymással a bennmaradásért. Salander Dorina automatikusan került a kiesés szélére, Görgey Petrát pedig, csapattársuk, Rozs Gergely küldte párbajra. A versenytől végül Petra búcsúzott, aki lapunknak elárulta, nem érezte korrektnek a választást, ugyanis Gergő nem a csapat érdekeit tartotta szem előtt.

"Nem vagyok szomorú a kiesés miatt, mert én csak nyertem ezzel a műsorral. Egyedül azért vagyok csalódott, mert nekem a Dorka volt a szívem csücske, és ezt a Gergő kihasználta, amikor engem választott a párbajra" - kezdte Petra, aki úgy érzi csapattársa a háttérből irányítja az eseményeket, és eddig is sok konfliktusnak ő volt  a kirobbantója. A sportoló szerint, az is egy taktikus lépés volt Gergőtől, hogy őt választotta a párbajra, hiszen így érzelmi terrorban tudta tartani Dorinát.

"Számomra nem volt kérdés a párbaj kimenetele.

Én már a verseny előtt elmondtam, hogy Dorina nélkül nem szeretném folytatni a játékot, mert az már nem lenne az igazi.

A jó hangulatot szeretem, nem pedig azt a légkört, amit Gergő alakított ki maga körül" - fogalmazott Petra, aki most már otthonról szurkol barátnőjének, és reméli, hogy elég kitartó lesz, hogy megnyerje a versenyt.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?