LELKIZŐ

Dobó Ági: Régen éreztem magam ennyire rosszul

Az édesanya a vírus tüneteit érzékelte magán, ezért a biztonság kedvéért úgy döntöttek a férjével, hogy felhívják a háziorvosukat.
címkék:
  • Szerző: ripost

A koronavírus tüneteit tapasztalta magán Dobó Ági. Az édesanya a TV2 #maradjotthon című műsorában vall arról, mennyire rosszul érzi magát. Ági a szerdai adásban elárulja, hogy egyre több tünetet érzékel magán, és a legnagyobb félelme tűnik beigazolódni.

Fotó: TV2

„Nem tudok beszélni... Éjszaka volt lázam, meg sem tudtam mozdulni, sem pedig megszólalni. Rázott a hideg, nagyon fáztam, úgyhogy betakaróztam és aludtam. Aztán arra ébredtem, hogy szomjas vagyok. Jó sokat aludtam... Most csak a fejem fáj és a torkom. Az éjszaka rettenetes volt, régen éreztem ennyire rosszul magamat. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem kaptam el ezt a vírust, és nem adom át a családomnak. Elképesztően rosszul érzem magam” – fogalmazott a műsorban az édesanya.

Fotó: TV2

Ági és Csaba végül az elővigyázatosság miatt felhívta a háziorvosukat. Hogy mit mondott a szakember, kiderül a #maradjotthon szerdai adásában 19.30-tól a TV2 műsorán, a sorozatot április 24-ig láthatják a nézők.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?