LELKIZŐ

Dietz Guszti összeomlott: Jóban volt a dunakeszi családirtás áldozatával

A szörnyű tragédia Dietz Gusztit is megrázta. A volt ketrecharcos a Ripost-nak árulta el, jól ismerte az áldozatot.
  • Szerző: Doris

Napok óta a Dunakeszin történt szörnyű tragédiától hangos a sajtó és a közvélemény. Melinda és családjának története mindenkit megrázott, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Szebeni István egy érzelmes bejegyzésben reagált a véres családirtásra, felfoghatatlannak tartotta, hogy képes egy ember kioltani a saját gyermeke életét. Ez alá a bejegyzés alá kommentelt Dietz Gusztáv, az egykori magyar szépségkirálynő, Laky Zsuzsi férje, aki maga is kétgyermekes apuka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dietz Guszti összeomlott: Jóban volt a dunakeszi családirtás áldozatával

Fotó: Facebook

Kiderült, a volt MMA harcos közelről ismerte az agyonlőtt családanyát, Melindát! A megkereste Gusztit, aki teljesen összeomlott a történtektől.

„Azóta ismertem őket, amióta Gödön, a Homokszigeten Melinda váratlanul odalépett hozzám, hogy készítsünk egy közös fotót. Utána derült ki, hogy az unokanővérem egyik nagyon jó barátnője, őt akarta meglepni a szelfivel. A fiával, a meggyilkolt kis Maxiliennel is találkoztam, emiatt még szörnyűbb átélnem, ami történt. Borzasztó. Mostanában egyébként is elég sok körülöttem a tragédia. Rengeteg indulat van bennem a téma kapcsán” – kezdte szomorúan lapunknak Guszti, aki azt sem érti, a hatóságok miért nem tettek semmit, annak ellenére, hogy Melinda feljelentést is tett exférje ellen, aki folyamatosan zaklatta és akitől annyira rettegett, hogy a tragédia előtti héten kért távolságtartási végzést a bíróságtól, de már túl késő volt.

Itt történt a tragédia

„Egész egyszerűen nem tudom azokat az embereket jól kezelni, akik nőket, gyerekeket bántanak. Szívem szerint egy küzdősport edzést szerveznék nekik, hogy megtanulják, kivel erőszakoskodhatnak, és kivel nem. Nagyon megviselt a tragédia! Háromnegyed órán hallottuk a szirénázó mentőket, rendőröket, a feleségem, Zsuzsi mondta is, hogy itt valami nagyon nagy baj van, de nem gondoltam volna, hogy személyes érintettségem lesz a tragédiában. Rettenetes. Nem akarok senkinek semmi szörnyűséget kívánni, de remélem, van lélekvándorlás, és a gyilkos meg fog bűnhődni. Én nem tudom, hogyan tudom majd feldolgozni a történteket” – zárta le komor hangon a kétgyermekes apuka.

A közelmúltban három halálesetben is érintett volt

Dietz Guszti maga sem érti, mit akarnak neki tanítani az égiek, de az tény, hogy az elmúlt időszakban rejtélyes módon vonzza a tragédiákat. Amellett, hogy ismerte Melindát a sportoló az idén augusztus végén történt gödi tragédiában is érintett volt. Egy egy 22 éves lány, Szabina vízbe fulladt, miután a szerelmével gumicsónakkal eveztek a Dunán, és felborultak. A 37 éves férfit, Leventét szinte azonnal kihúzták a vízből. Mint később kiderült, Dietz mentette meg az életét. Nem sokkal korábban Guszti a Balatonon nyaralt a családjával, amikor egy testvérpár, egy 13 és egy 17 éves gyerek belefulladt a tóba.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?