LELKIZŐ

Dancs Annamari kitálalt Kerényi Miklós Mátéról és a közös múltjukról

Az Operettszínház színésznője úgy érzi, korábban túlságosan szerelmes és naiv volt, és még családja figyelmeztetésére sem hallgatott, mert hitt Máté javulásában.
  • Szerző: ripost

Õszintén beszélt Kerényi Miklós Mátéról volt felesége, Dancs Annamari. Az egykori álompár házassága két évvel ezelőtt ment tönkre, amikor a színész elköltözött otthonról, magára hagyva Annamarit és pár hónapos fiukat, Ádámot.

A színésznő azóta felállt a padlóról, boldog párkapcsolatban él, és nem bánja, hogy ekkora pofont kapott az élettől. Úgy érzi, szakítása óriási tanítás volt számára olyan tekintetben, hogy nem szabad naivan a legjobbat feltételezni mindenkiről.

"Volt szülői figyelmeztetés. Nem hallgattam rájuk, mert azt mondtam, hogy szerelmes vagyok, hiszek egy ember javulásában, hiszek abban, hogy kutyából lesz szalonna. De bebizonyosodott, hogy nem lesz.

Alapvetően hittem abban, hogy az emberek jók, csak a jóságot vagy valami elrontja bennük.

Szerelmes voltam, elfogult és vak. De egy nagyon jó lecke volt számomra, hogy nem lehet abban a naivitásban és jóhiszeműségben élni, amiben én voltam" - fogalmazott a színésznő S. Tóth Márta JelenLét című műsorában. 

Szerinte nagyon furcsa a nagyvárosi lét, és az abban élő emberek.

"Nagy problémám van az értékrenddel, legyen szó családról, létezésről, becsületről, adott szóról vagy tartásról. Ezzel nem tudok azonosulni a budapesti, mondhatni elk**vult világban. Bocsánat, hogy ezt mondom, de azt látom, hogy itt már semmi sem szent" - jelentette kis Annamari.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?