LELKIZŐ

Pszichiáter kezeli Csocseszt: Összeomlott felesége elvesztése miatt

Nehezen dolgozza fel a család, hogy Gyöngyit elvette a koronavírus. Szakember segítségét kérték a gyász feldolgozásához.
  • Szerző: rp

Eltemették Csocsesz feleségét, Gyöngyit, aki három hete hunyt el koronavírus-fertőzésben. Csocsesz a mai napig érzi neje jelenlétét, és nem csak azért, mert hamvainak egy részét otthon, egy erre a célra kialakított emlékhelyen őrzik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A szertartáson ott volt mindenki, aki szerette, rokonok és barátok, akik a mai napig tartják bennem a lelket, és ez rengeteget ad nekem” - mondta a Blikknek Csocsesz, aki elárulta, a szertartással felesége utolsó kívánságát is teljesítette.

Csocsesz szakember segítségét kérte

Csocsesz szakember segítségét kérte (Fotó: Facebook)

„Gyöngyike most is itt van, mert azt kívánta, hogy otthon lehessen velünk. Ezért a hamvainak egy részét hazavittem, a többi abban a templomban nyugszik, ahol a temetés volt és ahol összeházasodtunk” – csuklott el a zenész hangja, akithárom gyerekükkel együtt jelenleg pszichiáter kezel, hogy megbirkózzanak a gyásszal.

„A pszichiáter rengeteget segít mindannyiunknak. A 27 éves lányom még otthon van velem, vigyáz rám, pedig épp akkor költözött volna össze a párjával, amikor Gyöngyikét kórházba vitték. Már mondogatom neki, hogy menjen, élje az életét, legyen boldog, az édesanyja is ezt szeretné. Érezzük a jelenlétét és nem csak azért, mert egy része valóban itt van velünk, hanem mert a szívünkben, lelkünkben él tovább. Mindennap beszélek hozzá, és tudom, hogy figyel rám odafentről.”

Mint ismeretes, az asszony elkapta a koronavírust, rövidesen kórházba, majd ott léllegeztetőgépre került. De a szervezete végül feladta a harcot.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?