LELKIZŐ

Megrázó vallomás, beárnyékolta a gyász Csocsesz születésnapját

Csocsesz, polgári nevén Kiss Attila június 19-én ünnepelte 56. születésnapját. Bár a mindig mosolygós énekes alapesetben boldogan mulatozott volna, felesége elvesztése mindent megváltoztatott. Csocsesz sosem fogja feldolgozni, hogy Gyöngyikét márciusban elvitte a koronavírus.
  • Szerző: Doris

A munkába menekült 56. születésnapján Csocsesz!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megrázó vallomás, beárnyékolta a gyász Csocsesz születésnapját


Fotó: Facebook

Az énekes márciusban vesztette el imádott feleségét, Gyöngyikét, az asszonyt 58 éves korában, 17 napig tartó heroikus küzdelem után halt meg koronavírusban. A mulatós zene királya ráadásul el sem tudott tőle búcsúzni, hiszen a felesége az intenzív osztályon feküdt, csak egy üvegfalon keresztül láthatták, gépekre kötve. Csocsesz a mai napig nem tudta feldolgozni a veszteséget, nem csoda, hogy a gyász a születésnapját is beárnyékolta.

„Nehéz nap volt. Hozzá kell tennem, hogy ő márciusban hagyott itt minket, azután nem sokkal jött az anyák napja, ami a gyerekeknek borzasztó volt. Június 8-án lett volna az ő születésnapja, 19-én pedig ugye én születtem. Ezek az ünnepek még nehezebbé tették a gyász elfogadását. Persze az ember próbál nem ebben élni, mert akkor beleőrülne, de az ünnepek feltépték a mély sebeket. A születésnapomat konkrétan végigdolgoztam, három fellépésem is volt. Elindultam reggel kilenckor és hajnal kettőkor értem haza. Munkaterápia” – kezdte a -nak a gyászoló énekes, aki másnap azért lement a Balatonra, ahol a barátai egy kisebb bulit szerveztek neki, tortával, hogy mégiscsak legyen valami, de nem volt jó érzés a lelkemben.

„Egy kis vigasz ebben a borzadályban, hogy tavaly ilyenkor, amikor a pandémia miatt még nem voltak fellépéseim, vettem otthonra egy kinti grillsütőt. A feleségemmel akkor szerveztünk egy nagyszabású kerti partit, a gyerekkori barátaim is eljöttek. Tizenöt-tizenhat éve nem volt erre példa. Később a rokonokat is meghívtam, mintha éreztem volna, hogy idén már nem lesz erre lehetőség. Hátborzongató ebbe utólag belegondolni, de egy jó érzés volt bennem: Gyöngyikém nagyon örült a partinak és a sütőnek, hisz rég történt velünk ilyen” – idézte fel a szép emlékeket Csocsesz.

Az énekest a születésnapi hétvégéjén, a Balatonon is rossz érzés kerítette hatalmába. Elment ugyanis amellett a ház mellett, amit régen a felesége évente kibérelt, hogy a magyar tengernél lazítson a család.

„Ott mentem el a nyaraló mellett. Elkapott a sírás, elég rendesen. Ez még sokáig lesz így, látom, hogy nem fogom tudni feldolgozni a gyászt, már csak azért sem, mert egyedül vagyok. Persze a barátaim mellettem vannak, embertelen, hogy micsoda szeretet vesz körül, ez azért erőt ad, készül az új lemezem, megyek tovább” – tekintett a jövőbe a mulatós sztár, akinek a közönség is nagyon sokat segít, a rajongók pontosan tudják, miért párásodik el a szeme egy-egy lírai dal előadása közben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?