LELKIZŐ

Nagy a baj: rossz hírek érkeztek a balesetet szenvedett Bodrogi Gyuláról

Bodrogi Gyula néhány hete szenvedett komoly balesetet, amikor egy színházi próba során lezuhant egy dobogóról. Most hosszú gyógyulás vár rá.
címkék:
  • Szerző: ripost

Rossz híreket kapott az orvosaitól Bodrogi Gyula. A Kossuth-díjas színművész néhány hete szenvedett balesetet, amikor egy színházi próba során leesett egy dobogóról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bodrogi sokáig nem kért orvosi segítséget, néhány napja viszont erősödtek a fájdalmai, ezért elkerülhetetlenné vált, hogy felkeressen egy szakembert. Rossz diagnózist kapott, kiderült, hogy az esés következtében eltörtek a bordái.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula rossz híreket kapott
Fotó: Markovics Gábor

„Szerdán végül mégiscsak felkerestem az orvost. A panaszaim miatt megröntgeneztek és megultrahangoztak: kiderült, hogy elrepedtek a bordáim” – mondta el a Borsnak Bodrogi Gyula.

Az orvosok úgy gondolják, még legalább két hét, mire jelentős javulás állhat be a színész állapotában.

„Az a lényeg, hogy már jó úton haladok. Bár így sem álltam le a munkával, de ahhoz, hogy a fájdalmain teljesen elmúljanak, még türelemre van szükség. Míg az elején több fájdalomcsillapítót kellett szednem, most már egyre kevesebb tablettához kell nyúlnom. Az egy ilyen dolog, ami megrepedhet, az meg is reped. A világon mindennek előbb-utóbb vége van. A dobogónak is. Aki ezt nem veszi tudomásul, az nagyon nagyot esik” – fogalmazott.

A színész most kedvese, Angéla támogatja és ápolja, akivel 43 éve él boldog párkapcsolatban.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?