LELKIZŐ

Benkő László: Jót szórakoztam azon, hogy a halálhíremet keltették

Az Omega billentyűsét idén egymás után érték a komoly egészségügyi problémák, jelenleg gyenge, de már nem erőtlen.
  • Szerző: ripost

Nehézségekkel teli évet él át Benkő László. Az Omega billentyűse idén több beavatkozáson is átesett: bőrrák műtéten, infúziókúrán, gyomorvérzése és tüdővizesedése is volt, és másfél hónappal ezelőtt csúnyán elesett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zenész most már jobban érzi magát, gyenge, de legalább nem erőtlen. A nehézségek után is igyekszik felépülni, habár az utóbbi hetek sem alakultak túl jól számára az esése után.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Inkább kínlódásnak mondanám, bár a három gipszes hét vége felé már felkelni sem volt erőm és enni sem tudtam. Táplálni kellett. Sajnos kisebb baleset is ért a kórházban, a gipszelés másnapján kimentem a mosdóba, megcsúsztam, elestem és bevertem a fejem. Azt a sebet is el kellett látni. Hálás vagyok a nővéreknek, az orvosoknak és a családomnak, a rajongóknak is köszönöm a jókívánságokat” – mondta el a Blikknek Benkő, aki reagált a halálhíréről szóló durva pletykákra is.

„Az infúzió­kúra miatt két hétig feküdtem, a lábam gipszelése után három hétig, s közben vizesedett a tüdőm. Embó­liám és tüdőgyulladásom nem volt, ez a pletyka félreértésen alapult, akárcsak a halálhírem, amin jól szórakoztam” – fogalmazott a zenész, aki tíz kilónál is többet fogyott.

Benkő állítja, az Omega tartja őt életben, és reménykedik abban, hogy még színpadra állhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?