LELKIZŐ

Belebetegedett fia öngyilkosságába, kórházba vitték a sztárénekest

Az énekesnő kórházba került a fia halála után néhány nappal.
  • Szerző: Ripost

Sinead O'Connort néhány nappal azután szállították kórházba, hogy 17 éves fiát holtan találták. Fia, Shane megszökött a kórházból, ahol öngyilkossági kísérletek miatt tartották megfigyelés alatt, majd eldobta magától az életet – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sinéad O’Connor azóta rémisztő posztokat oszt meg a Twitter-oldalán, a rajongók nagyon aggódnak érte.

„Úgy döntöttem, hogy követem a fiamat” – írta csütörtökön O'Connor. „Nincs értelme nélküle élni. Mindent, amihez hozzányúlok, tönkreteszek. Csak miatta maradtam eddig is, és most elment. Tönkretettem a családomat. A gyerekeim nem akarnak tudni rólam. Sz*r ember vagyok. És ti mindannyian csak azért tartotok kedvesnek, mert tudok énekelni„

Ezután egy újabb poszttal jelentkezett:

„Egy sz*r vagyok. Nem érdemlem meg, hogy éljek, és mindenkinek, aki ismer, jobb lesz nélkülem. Sajnálom mindazt a kárt, amit okoztam.”

Végül már a rendőrök mellől posztolt – valószínűleg valaki értesítette őket arról, hogy mire készül az énekesnő – olvasható az irishcentral.com oldalon.

„Sajnálom. Nem kellett volna ezt mondanom. Most a zsarukkal vagyok, úton a kórházba. Sajnálom, hogy mindenkit felzaklattam. Elvesztem a gyerekem nélkül, és utálom magam. A kórház egy ideig majd segíteni fog.„

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?