LELKIZŐ

Most érkezett: durva baleset érte a magyar műsorvezetőt, műteni kellett

A baleset után rögtön érezte, hogy baj van: kórházba került, ahol kiderült, műteni kell a csigolyasérülése miatt. Nagy fájdalmakkal küzd.
  • Szerző: ripost

Komoly baleset érte Rátonyi Krisztát. A Duna Televízión futó Nyár 21 műsorvezetője lelkesen készült a jövő heti feladataira, ám egy váratlan esemény közbeszólt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kriszta néhány napja biciklibalesetet szenvedett, megsérült a csigolyája, ezért meg kellett műteni. Erről az Instagram-oldalán tájékoztatta a követőit szombat este, ahol részleteket is elárult a szerencsétlen balesetről.

Rátonyi Kriszta baleset

Rátonyi Krisztát komoly baleset érte
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az volt a terv, hogy vasárnap már kora délután megyünk Balatonra, kibérelünk néhány sup deszkát, és így vágunk bele a Nyár 21 újabb hetébe. Már nagyon vártam! Az élet azonban dobott egy másik lapot, pár napja este elnéztem egy kanyart és hatalmasat buktam biciklivel, azonnal éreztem, hogy 'valami történt' és mentőt hívtunk. Sürgősen a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház traumatológiájára szállítottak, ahol a röntgen után kiderült, hogy megsérült az egyik csigolyám. Az orvosok úgy döntöttek, hogy meg kell műteni, így Budapestre szállítottak a Szent János kórház idegsebészetére. Tegnap volt a műtét, ahol szó szerint összeraktak, hogy hamarosan újra lábra tudjak állni. Iszonyúan fáj bevallom, de örülök, hogy 'csak' ennyivel megúsztam” – írta a bejegyzésében Rátonyi Kriszta.

A műsorvezető háláját fejezte ki a mentősöknek, az orvosoknak és a nővéreknek, akik segítik őt a felépülésben.

Kriszta reméli, hamarosan visszatérhet a hivatásához, de addig is, a jövő heti Nyár 21-ben Novodomszky Éva helyettesíti majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kriszta Rátonyi (@ratonyikriszta) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?