LELKIZŐ

Balázs Fecó utolsó sms-e zenésztársának: „csináld meg életem lemezét”

Dorozsmai Péter, a Korál együttes dobosa Balázs Fecó utolsó lemezén dolgozik. Zenésztársa utolsó kívánságát teljesíti.
  • Szerző: Ripost

Balázs Fecó és a Korál – Legszebb dalaink címmel jelenik meg várhatóan januárban az az album, amin Dorozsmai Péter, a Korál együttes dobosa és a TOM-TOM Stúdió hangmérnöke Balázs Fecóval együtt dolgozott, és most még dolgozik mindig. Nem kevesebbet, mint Balázs Fecó utolsó kívánságát teljesíti most.

Fotó: Ripost

„Egyik este felhívott, hogy pár napja pozitív lett a koronavírustesztje, de nincsenek tünetei, nincs nagy baj. Hiába volt a legjobb kezekben, a legjobb orvosoknál és kapta az elérhető legjobb terápiás kezelést, a vírus erősebb volt. Amióta tudtam, hogy kórházban van, minden telefonhívásra összerezdültem. Amíg nem került intenzívre, még tudtam vele beszélni, és nagyon bízott benne, hogy legyőzi a szervezete a kórt. Azt mondta, hogy várjunk a keveréssel, amíg nem jön ki, és felénekli a hiányzó dalokat” – mesélte Dorozsmai a Borsnak adott interjújában.

Az énekes azonban az intenzív osztályra került, és onnan már csak sms-t tudott küldeni barátjának. Ebben azonban egy nagyon fontos dolgot kért tőle. „Sajnos egyre ros­szabbodott az állapota, aztán már csak egy SMS-t küldött, hogy az intenzívre kerültem. Amikor kérdeztem, hogy tudok-e bármiben is segíteni, akár a családjának is, csak annyit üzent, hogy ne törődjek semmivel, csináljam meg az élete lemezét…” – mesélte a zenésztárs.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?