Létrehozva: 2022.01.04.

„Megszakadt a szívem és beterített a fájdalom” – volt szerelmei siratják Babicsek Bernátot

A tehetséges színész, Babicsek Bernát tudta, hogyan kell úgy kilépni egy kapcsolatból, hogy tisztelve egymást, barátként váljon el tőlük: így emlékeztek meg a közösségi oldalakon az exek Bernátról, aki az év első napján lelte hirtelen halálát.

Január elseje tragédiával indult a zenész- és színésztársadalomnak egyaránt. Az év első napján, rendkívül fiatalon, otthonában elhunyt Babicsek Bernát. Túl korán, mindösszesen 41 évesen. A tehetséges színész életét egy, a lakásában kialakult tűzeset okozta, a körülményeket még vizsgálja a rendőrség. Az első hírek szerint idegenkezűség nyomait kizárták az esettel kapcsolatban. A konyhai tűzért vélhetően a tűzhelyen felejtett olaj volt a felelős, ami a serpenyőben kigyulladt.

Fotó: Szabolcs László

Gyászol a család

Érthetően az első sokkból felébredve a család kétségbeesett gyászba zuhant. Bernát édesanyja, Babicsek Bernátné, Márta szűkszavúan, de nyilatkozott a Borsnak.

„Ő volt a legjobb gyerek a világon„ – mondta zokogva a fiát sirató édesanya. Elmondta, Bernátot utoljára 30-án látták, amikor Pokorni Liával utoljára együtt lépett a Centrál Színház színpadára. A rokonok kocsival hazavitték az előadás után. A színész ekkor azt mondta szüleinek, hogy szilveszterkor nem is megy sehová, inkább otthonában pihen. Másnap talált rá édesanyja a házában fekve, miután a telefonján nem érték el.

Fotó: Facebook

Gyászolnak a volt szerelmek is

A Babicsek család na­gyon összetartó, és Bernát szerelmei máig szorosan kötődnek a híresség családtagjaihoz. Kinga volt az egyik utolsó szerelem. Bernáttal tavaly­ előtt áprilisban készült képen látható együtt egy nagyon vidám fotón. Ekkor még tarthatott a szerelem. Kinga közösségi oldalán búcsúzott el a hírességtől.

Utolsó barátnője, Kinga is szeretettel emlékezett meg Bernátról
Fotó: Facebook

„– Hahó, hová tűntél? … Csak hívj fel, és mondd, hogy ez csak egy hülye vicc volt…!” – írta ki oldalára Kinga reményvesztettségében. Érezhetően a szakításuk után is baráti maradt a kapcsolatuk, és máig a tragikusan elhunyt Bernáttal. A családtagokkal is hasonló volt a helyzet, ugyanis a Bors tudomása szerint amint a rossz hír napvilágot látott, Kinga egyből ott termett a helyszínen, és segített, amiben csak kellett.

Együtt építették a házat

Kinga előtt több nagy szerelem is köthető Bernáthoz, visszafogott viselkedése, sármos jelleme vonzó volt sok nő számára. Volt Bernátnak egy korábbi kapcsolata, Dianával, amely négy évig tartott, és ez a kapcsolat annyira komoly volt, hogy még egy építkezésbe is közösen vágtak bele. Úgy tudni, hogy a ház, mely ekkor készült, az az otthon, amelyben végül a fiatal tehetség halálát lelte. Az bizonyos, hogy gyönyörű szavakkal búcsúzott volt szerelmétől a lány, aki éppen a születésnapján kapta a lesújtó hírt.

Diána megható sorokkal búcsúzott a Facebookon / Fotó: Facebook

„Kicsike, ma csak a te hangod, a te köszöntésed hiányzik a legjobban. Olyan büszke voltam a kapcsolatunkra. Hogy 4 év szerelem után a legjobb barátként tudtuk folytatni. Irigylésre méltó volt az a mély, tiszteletteljes szeretet, ami ezután is köztünk maradt. Cinkostársként támogattattuk és segítettük tovább egymást újabb szerelmi kalandjainkban, sikereinkben, kudarcainkban, mindenben, amit a sors küldött nekünk. Most megszakadt a szívem és beterített a fájdalom. Annyira, de annyira szeretlek. Te voltál az első férfi, akivel megélhettem, hogy milyen NAGY BETŰS KÖZÖS ÉLETET kezdeni és tervezni. Azt szoktam mesélni az embereknek, hogy életem legboldogabb pillanata az a szenteste volt, amikor közös életünk első napján felsöpörtük a nappaliban az utolsó port az építkezés után, majd feldíszítettük az első, közös karácsonyfánkat, és csak mosolyogtunk egymásra. Én magamban így definiálom a harmonikus boldogságot. Köszönöm neked, hogy ezt a pillanatot veled élhettem át” – írta ki közösségi oldalára a szomorú szavakat Diána, aki hozzátette, hogy ezentúl védőangyalaként fog Bernátra gondolni, aki odafentről figyeli és óvja őt.

Fotó: Facebook

A Bors megkereste a fájdalmukban gyászoló barátnőket, nyilatkozni azonban még nem szerettek volna.

A színész solymári házában történt a tragédia újév napján / Fotó: Bors

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

mandiner.hu

Amerika átadta a szuperfegyvert Ukrajnának, nincs visszaút

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Gyászol a királyi család: holtan találták a hercegnő egykori szerelmét

LELKIZŐ

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Nagy a baj: az életéért küzd a „The Voice” győztese