LELKIZŐ

Az életét féltette: hetekig rettegett Fodor Zsóka

A színésznő hetekkel ezelőtt szenvedett balesetet otthonában, ezután kapott lesújtó hírt orvosától.
  • Szerző: Buster

Fodor Zsóka nem is akart orvoshoz menni, miután megcsúszott a fürdőszobájában és a csapnak esve elrepedtek a bordái. Végül egy szerette unszolására ment kórházba, ahol egy vizsgálat aggasztó eredményt hozott.

"Nem sokkal a baleset után a fogadott fiammal mentem ebédelni, meséltem, mi történt, és hogy fáj a hátam. Õ azonnal elvitt egy klinikára, ahol kivizsgáltak. Megállapították,hogy elrepedt a hetes és a  nyolcas bordám. Sajnos ezzel nem tudtak mit kezdeni: hat hétig tartott, mire felépültem.

Ezzel kapcsolatban azonban több vizsgálatot is elvégeztek, és foltot találtak a szervezetemben

- kezdte a Star magazinnak Zsóka, aki ezután heteken át rettegve várta az eredményt.

"Elmentem PET CT-re. Ettől mindenki fél, mert ilyenkor teljesen átvizsgálják az ember testét. Az eredményre pedig annyit kell várni, hogy egy évnek tűnt. Az egyik családi barátom fia Grazban lakik, és azt mondta, menjek ki hozzá, hogy eltereljem a figyelmemet. Csak hát van egy mondás, az ég alól nem lehet kimenni. Akármilyen messze mentem, ott volt bennem, hogy közeleg az elszámolás időpontja. Az embernek ugyanis el kell számolnia az életével és  a cselekedeteivel, pláne, hogy az ember mindig a rákra gondol, ha valami hasonló problémája merül fel..."

- mesélte a lapnak Zsóka, akinek ezekben a hetekben a hite segített.

"Minden városban, ahol megfordulok, megkeresem a helyi templomot. Sosem szoktam kérni, inkább megköszönöm, hogy milyen jó életem van. Ezúttal azonban kérni mentem be, és szerencsére meghallgatásra került a kívánságom és a sok ima, amit a barátaim mondtak el értem. Ugyanis az eredményeimet látva az orvos azt mondta:

Makk egészséges vagyok!

- mondta megkönnyebbülten a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?