LELKIZŐ

Az apja halála újabb csapás Nicki Minaj legkeményebb évében

Hiába lett tavaly anya Nicki Minaj, nagyjából egy éve keményebbnél keményebb helyzetek elé állítja az élet.
  • Szerző: The_M

A világ legsikeresebb női rappereként szó szerint fürdik a pénzben és a hírnévben Nicki Minaj, de az élete messze van attól a gondtalan boldogságtól, ahogy egy sztár mindennapjait elképzelik az emberek.

Nicki MInaj az apját gyászolja

Nicki Minaj élete hónapról hónapra rosszabb (Fotó: Northfoto)

Bár tavaly átélhette élete legnagyobb boldogságát, amikor megszületett a kisfia, az elmúlt egy évben ezen kívül csak rémes dolgok történtek vele. A sorban a legutóbbi csapás, hogy az apját halálra gázolták, miközben a járdán sétált. Nicki pont a fia megszületése miatt békült ki a 64 éves Roberttel, miután a férfi megkeserítette a lánya gyerekkorát a drogos őrjöngéseivel. De a popsztár azt akarta, hogy a gyereke ismerje a nagyapját, ezért rendezték a viszonyukat.

A balszerencse áradása tavaly év elején kezdődött, amikor az öccsét 25 év fegyházbüntetésre ítélték, amiért megerőszakolt egy 11 éves gyereket. Nicki férje pedig felkerült a szexuális erőszaktevők nyilvános listájára, amikor az esküvő után Kaliforniába költöztek. Kenneth még 1995-ben kísérelt meg erőszakosan közösülni, amiért 4 évet börtönben is töltött. Azonban az amerikai törvények alapján a körülötte élőkkel tudatni kell, hogy veszélyes, amikor új helyre költözik. Nicki pedig rengeteg rajongót veszített, amikor kiderült, hogy kihez ment hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?