LELKIZŐ

Amit nem láthat a kamera: összeomlott a színfalak mögött Détár Enikő

A Dancing with the Stars versenyzőjét nagyon megérintette Gabriela Spanic tragédiája.
  • Szerző: BDF

Détár Enikőt rettenetesen megviselte, ami versenytársával, Gabriela Spanic-kal történt. A színésznő bevallotta, hogy a világsztár tragédiája miatt újra átélte édesanyja elvesztésének fájdalmas pillanatait.Amint a is beszámolt róla, a világsztárnak a Dancing with the Stars második adása közben csörrent meg a telefonja, és közölték vele a tragikus hírt, hogy örökre elaludt az édesanyja. Enikő a színfalak mögött összeomlott a történtek miatt, potyogtak a könnyei.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azért zokogtam, mert én is megéltem azt, amit Gaby, újraéltem a régi fájdalmat” – mondta el a Best magazinnak Enikő, aki annak idején az utolsó pillanatban tudott elbúcsúzni édesanyjától.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„A Máltai Szeretetszolgálat segített az ellátásában. Az utolsó napon két fellépésem is volt. (...) A közönség nem láthatta a fájdalmamat. Még megadatott, hogy este elköszönhessünk egymástól. Amikor odaértem, az ápoló közölte: téged várt. Még megfogtam a kezét, és befeküdtem mellé az ágyba. Másnap reggel hívtak, hogy eljött a végső búcsú. Örökre elment. A következő fellépésemen sem sejtett semmit a közönség. Úgy kellett helytállnom, mintha mi sem történt volna” – emlékezett vissza a színésznő, aki együttérez Gabyval, és úgy tartja, hogy ahogyan számára is gyógyír volt a színpad, úgy a világsztárra is jó hatással lesz.

„Én is összeomlottam édesanyám elvesztése után, de a színpad rám is gyógyító hatással volt” – tette még hozzá.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?