LELKIZŐ

Alkoholista anyja 150 ezerért adta el a tini Demi Moore-t egy férfinak

A színésznő új könyvében vallotta be, 15 éves korában megerőszakolták.
  • Szerző: Ripost

Tizenöt éves korában megerőszakolta egy férfi Demi Moore-t. A férfi állítólag 500 dollárt – nagyjából 152 ezer forintot – fizetett a színésznő alkoholista édesanyjának. Erről maga a színésznő beszélt a Good Morning America című reggeli beszélgetős műsorban, ahol az Inside Out című önéletrajzi könyvét reklámozta.

Fotó: AFP

A színésznő elmondta, egyik nap arra ment haza, hogy ez az idegen férfi van a lakásukban. Miután megerőszakolta, még meg is kérdezte tőle: „Milyen érzés, hogy anyád eladott prostituáltnak?”

Moore anyja és a nevelőapja is alkoholista volt. Az anyja többször is megpróbált öngyilkos lenni. Moore el is mesélte, 12 éves korában hogyan próbálta kihalászni anyja szájából a tablettákat.

Miután szülei elváltak, anyjával Hollywoodba költöztek, itt történt az erőszak is. Mint mondta, egy évvel később elköltözött, hogy elindítsa a színészi karrierjét.

Moore szintén függő volt, a nyolcvanas évek közepén elvonóra is ment kábítószer- és alkoholproblémák miatt. A Good Morning America műsorában elmondta, hogy 2012 közepén újabb mélypontot ért el, amikor megzuhant a házassága Ashton Kutcherrel, a gyerekei nem beszéltek vele, ő maga pedig összeesett egy partiban, miután biofüvet és altatógázt szívott.

 

 

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindkettőről ingyenes.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?