LELKIZŐ

„Tudta, hogy a szexualitás fantáziája fejben dől el” – kitálalt exéről Alekosz

A különös eszmefuttatásairól is elhíresült Alekosz érdi rezidenciája kong az ürességtől a szőke hajú szépség nélkül.
  • Szerző: Doris

Alekosz teljesen véletlenül, tavaly november elsején ismerte meg azt a nőt, aki az egyik legnagyobb hatást gyakorolta rá az élete során, és akit kedvesen csak Fundinak becéz. Persze mindenki tudja, hogy véletlenek nincsenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Alekosz

A jelenleg magányos valóságshow-hős egy komplett ódát írt volt kedveséhez, talán egy kicsit reménykedve abban, hogy Fundi egy szép napon becsönget és újra egymáséi lesznek.

„Facebookon való kezdeményezésemre meglepően meleg kedvességgel, zavarba ejtő egy hullámhosszi kommunikativitással, hízelgő érdeklődéssel reagált. A pár napra rá való találkozásig el sem hittem ezt. Imádtam kommunikálni vele! Inspiráló volt. Egyedi, izgalmas, precíz, pontos és izgató. Nagyon izgató. Minden szó, minden gondolat, grafikai kiemelés a helyén volt. Fantáziadús volt. Imádtam őt ezért! Is” – kezdte Alekosz a volt párja méltatását. Így hát felmerül a kérdés, miért is szakítottak?

Nos, ez egyelőre rejtély, az viszont biztos, hogy Alekosznak nagyon hiányzik Fundi.

„Az együtt eltöltött négy hónap, olyan nagy kaliberű változásokat hozott, mint költözés. Vele képzeltem el a jövőt, környezetemet is ennek szellemében alakítottam. A kastély üres nélküle. Rám gyakorolt varázsát soha el nem feledem! Ez egy egészen más kulturális holdudvar. Köszönök mindent, Fundi” – búcsúzott Alekosz.

Úgy tűnik tehát, hogy kedv, remények, Fundik, Isten véletek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?