LELKIZŐ

A magyar színésznő drámája: édesapja halálakor fogant meg a gyermeke

A Kincsem főszereplője a járvány tetőfokán adott életet az első gyermekének, aki azóta bearanyozza a napjait.
  • Szerző: ripost

Éppen a gyermeke foganásakor hunyt el Petrik Andrea édesapja. A Kincsem főszereplőjének kisfia, Benedek, 2020 áprilisában született, és igazi gyógyírként hatott a színésznő sebeire.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Édesapám éveken keresztül szenvedett, és ha lehet ilyet mondani, az egy nagyon szép dolog volt, hogy akkor ment el, amikor Beni fogant” – mondta el a Mokka szerdai adásában a színésznő.

Fotó: TV2

Andrea jól élte meg a karantént, hiszen épp a tavaszi időszak kellős közepén lett édesanya, és így a párjával rengeteg időt tölthettek hármasban a kicsivel.

„Igaz, hogy a nagyszülők nem nagyon tudtak részt venni ebben az időszakban, de nekünk azért jót tett a pandémia ebből a szempontból. A szülésről is jó élményeim vannak, olyan volt, ahogy elképzeltem. A férjem ott tudott lenni velem, és számára is jó élmény volt.”

Jóllehet, most a koronavírus miatt nincsenek előadások, a színésznő visszatért a színházba: részt vesz a társulati tagokkal az alkotói folyamatokban és próbákon. A gyermekére ez idő alatt a férje vigyáz, aki tökéletesen kiveszi a részét a kicsi körüli teendőkből.

És ezeket olvastad már?