LELKIZŐ

Különös szilveszter: Lajcsi ilyet még nem élt át

Szinte amióta az eszét tudja szilveszter éjszakáján távol volt a családjától, hiszen az ország több pontján is várták őt az óévbúcsúztató bulikba.
  • Szerző: Buster

Galambos Lajos izgatottan várja a ma estét hiszen évtizedek óta nem volt olyan szilvesztere, amit a családja körében, csendesen tölthetett volna. A koronavírus-világjárvány azonban keresztbe húzta az év utolsó napjára tervezett bulikat, így a szórakozni vágyók és persze a zenészek is otthon maradnak, hiszen a kijárási tilalom ezen a napon is érvényben van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Harminc éve fordult elő utoljára, hogy a barátaimmal tölthettem a szilveszter estét, olyan pedig soha, hogy a családom mellett legyek az óév utolsó és az újév első óráiban. Persze szokatlan lesz, hogy nem azzal telik majd az este, hogy buliból buliba rohanok valamelyik autópályán, de izgatottan várom, milyen is egy csendes, meghitt ünneplés”- kezdte lapunknak Galambos Lajos, aki már azt is tudja, mivel telik majd a mai este a mocsai birtokon.

„Az egész család itthon lesz, hiszen a gyerekek sem mennek sehová, így végre nem kutyafuttában, telefonon kívánunk egymásnak boldog újévet, hanem személyesen koccinthatunk mindannyian. Éjfél előtt beszélgetünk, majd ha beköszönt az újév, eszünk egy kis lencsét, miközben nézzük a tévét. Különös élmény lesz például, hogy látom majd magam a TV2 képernyőjén, hiszen a Szilveszteri Zenebutik 2020 című műsor több blokkjában is feltűnök majd” - mondta Lajcsi, aki lapunkon keresztül is boldog újévet kíván mindenkinek és reméli, hogy 2021-ben újra találkozhat majd közönségével.

Oláh Gergő: Itthon partizunk a családdal

A koronavírus-járvány teljesen átírta idén az énekesek mindennapjait. Az előadóknak rengeteg koncertet kellett lemondaniuk, többek között a szilveszteri bulikat is. Oláh Gergő utoljára nyolc évvel ezelőtt koccintott a szeretteivel az új évre, hiszen az elmúlt esztendőkben az év utolsó pillanataiban imádott közönségét szórakoztatta.

Fotó: Ripost

„Én már nyolc éve nem voltam itthon szilveszterkor. Bár brutálisan koncerthiányom van, de most nem lehet sehova menni. Szóval itthon partizunk a családdal” – mondta el szilveszteri terveit Gergő, aki nagyon boldog, hogy feleségével, Nikivel és gyerekeikkel búcsúztatja majd az óévet, emellett kissé szomorú is, amiért idén nem énekelhet közönségének.

Fotó: TV2

Judy már évek óta a kislányával ünnepel

Az énekesnőt is megviselte, hogy 2020-ban szinte teljesen megszűnt a szakmája, de azt nem bánja, hogy szilveszterkor nem léphet színpadra. Mióta édesanya, sokkal szívesebben tölti otthon az óévbúcsúztatót. „Évekkel ezelőtt még megérte fellépni szilveszterkor, akkor még dupla gázsit kaptak a fellépők, de az elmúlt években már ez sem volt jellemző. Persze nem csak az anyagaik számítanak, mióta van egy kislányom, inkább a családommal szilveszterezek. Idén azt sem bánom, ha egyáltalán nem mozdulunk ki otthonról, csak filmet nézünk és jókat nevetünk” – mondta lelkesen Judy.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?