FÜLES

Korda György szívszorító vallomása: „Meg vagyunk rogyva”

Elképesztő összegtől esett el a Korda házaspár a koronavírus miatt!
  • Szerző: Ripost

A koronavírus-járvány hatásai nemcsak lelkileg viselik meg a népszerű művészházaspárt, hanem a fellépések hiánya is óriási bevételkiesést jelent számukra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ugyan sosem panaszkodnak, mindig is úgy éltek, hogy gondosan tartalékoltak a nehéz időkre, mégis megdöbbentő szembesülni azzal, mekkora összeget veszítettek a pandémia miatt: több tízmillió forinttól estek el!

„Mint előadóművészek és mint szállodatulajdonosok is kicsit meg vagyunk rogyva. Nagyon nehéz metnálisan és fizikailag is karbantartanunk magunkat. De eddig szerencsére sikerült. Mondjuk, ép ésszel nem lehet kibírni ezt az egészet, mert van, hogy a saját unokahúgomtól megijedek, amikor megjelenik az ajtóban, pedig be sem lép hozzánk. Kilenc hónapja nem mozdultunk ki, nem rendeltünk még ételt sem” – árulta el Korda György a Hot! Magazinnak.

2020930 Budapest
képen: Korda György és Balázs Klári énekes
Fotó: knap zoltán / bors

Teljesen magára zárta az ajtót Korda György és Balázs Klári, mert a legkisebb esélyét sem akarják megadni annak, hogy megfertőződjenek a koronavírussal. Addig, amíg nem kapják meg az oltást, és nem alakul ki a védettség, lemondtak mindenről, ami boldoggá teszi őket a hétköznapokban.

„Az egészség a legfontosabb! És persze alig várjuk, hogy újra színpadra állhassunk, és közelebbről érezhessük a rajongók szeretetét, mert az mindig hatalmas erőt ad. Sajnos háborús helyzet van!” – tette hozzá a művész úr.

És ezeket olvastad már?