HŰHA

Ez durva: 4,5 milliót ajánlottak a szexért Köllő Babettnek

Köllő Babett képes alaposan megmozgatni a férfiak fantáziáját, amivel nincs is semmi baj. A gond azzal van, hogy egyesek nem maradnak meg a fantázia szintjén.
  • Szerző:

Köllő Babett már hozzászokott, hogy a pasik egy része nem elégszik meg azzal, hogy távoltól csodálja őt, hiszen napi szinten kap üzeneteket a közösségi felületein melyek felérnek egy szerelmi vallomással. Az egy dolog, hogy ezek a férfiak nem törődnek azzal, hogy a gyönyörű színésznő férjezett ráadásul édesanya, de az már túlmegy minden határon, amikor pénzt kínálnak neki a szexért. Márpedig az ilyen tartalmú üzenetekből is akad szép számmal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Köllő Babett és Hajdú Péter

Köllő Babett egy esetben lenne engedékeny a férjével... Fotó: LifeTV

A színésznő erről is mesélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén, amelyet a LifeTV-n pénteken este 10-kor bárki megnézhet. Babett itt azt is elárulta, mekkora volt a legnagyobb összeg, amit egy pásztoróráért ajánlottak neki. „Rendszeresen kapok tisztességtelen ajánlatokat. Az első Sztárban sztár adás után egy fickó leírta, hogy küld értem magángépet és hozzátette, hogy hány millió forintot is gondol fizetni nekem. A top ár egyébként négy és félmillió volt”- mondta a megdöbbent Hajdúnak Köllő Babett, aki nevetve tette hozzá, hogy szerinte ez az összeg kevés. Persze a színésznő jóval több pénzért sem mondana igent egy ilyen ajánlatra, hacsak nem kedvenc férfiszínésze kínálna szép summát egy kalandért.

„1 millió dollárra is nemet mondanék, még akkor is ha megbeszélnénk a dolgot otthon. Persze, ha Brad Pit odajönne arra valószínűleg András is azt mondaná, hogy menjek. Ha hozzá lépne oda mondjuk Charlize Theron, azt mondanám neki, hogy ne hagyja ki”- jelentette ki Köllő Babett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?