SZTÁRDZSÚSZ

12 év után újra kés alá fekszik a luxusfeleség

Köllő Babett nem hiúságból kap nagyobb méretet a korábbinál, az előző implantátumnak ugyanis lejárt a szavatossága...
  • Szerző: Buster

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismer színésznő nem tagadja, hogy 12 évvel ezelőtt azért tetetett be mellimplantátumokat, hogy tökéletesnek érezhesse önmagát, de a mostani beavatkozást azonban már nem ilyen okok miatt vállalta. Lejárt ugyanis a szavatossági idejük, vagyis mostanra már nem csak a formájukból vesztettek a keblei, de veszéllyel is járhat, ha tovább maradnak bent. Köllő Babett tudja, mit beszél, hiszen először 2003-ban csináltatta meg melleit, de az az implantátum öt évvel később kiszakadt és veszélybe sodorta Babett életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Amikor annak idején megcsináltattam a mellemet, az volt az alapvető indíttatás, hogy saját magamnak tetszek, de persze jólesett, hogy a férfiak elismerően pillantgattak felém” - kezdte nevetve Babett. „Később kiderült, rossz döntést hoztam, hiszen ahogy olyan sok nőnél, nálam is kiszakadt a silány minőségű anyag és mit mondjak, nem volt éppen kellemes élmény, pláne nem veszélytelen. Mondjuk úgy, hogy ezután nem is nagyon volt választásom, így következett a második beavatkozás, amikor már egy új és biztonságos implantátumot kaptam” - mesélte a színésznő, akit egy hét múlva műtenek majd, így hamarosan a mostaninál valamivel nagyobb és feszesebb keblekkel indulhat a vízparti nyaralásra.

Fotó: Sulyok László

„Az a helyzet, hogy már tavaly szerettem volna kicseréltetni, hiszen azok nem a végtelenségig őrzik a szavatosságukat. Ráadásul időközben édesanya lettem és a szoptatás természetesen megviseli a műmelleket is. Annak idején az egyik legkisebb méretet választottam, pontosan azért, mert tisztában voltam vele, hogy idővel a cserénél csak nagyobb beültetésére lesz lehetőségem. Ennek az az oka, hogy a tizenkét év alatt a mostaniak helyezkedtek és természetesen a bőr is megnyúlt kicsit. Szóval tévednek, akik azt gondolják, hogy hiúságból lesznek valamivel nagyobbak a melleim. Egyszerűen nincs más választásom” - jelentette ki a színésznő, aki azért beszél őszintén a rá váró beavatkozásról, mert szeretné felhívni a a hölgyek figyelmét a rendszeres szűrővizsgálat és az minimum 12 évenkénti csere fontosságára.

Már a műtét előtti utolsó vizsgálatok zajlanak.

„Talán furcsán hangzik, de egy implantátum nem arról szól, hogy beteszik, hódítunk vele és ennyi… Én évente jártam ultrahang vizsgálatra, ahol természetesen nem csak a betét állapotát vizsgálták, hanem egyúttal rákszűrésnek is beillett a dolog. Nem véletlen, hogy az implantátummal élő és felelősen gondolkodó nők körében ritkább a mellrák előfordulása. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy azok a lányok, akik húszéves korukban csináltatják meg a mellüket, nagyon sokáig nem nézetnek rá szakemberrel. Nekik mondom, hogy ez nagyon nagy hiba és felelőtlenség is saját magukkal szemben„ - jelentette ki Köllő Babett.

És ezeket olvastad már?