LELKIZŐ

Kis Grófo megrázó vallomása: „Ez a fájdalom örökre bennünk lesz!”

Tavaly decemberben vesztette el édesapját az énekes, aki az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy Nagy Grófo felépül.
  • Szerző: Ripost

A TV2 Propaganda című műsorában Till Attilának adott megrázó interjút Kis Grófo, aki édesapja halálát is felelevenítette.

Kis Grófo megrázó vallomást adott édesapja haláláról

Kis Grófo megrázó vallomásban beszélt édesapja haláláról Fotó: Ripost

„A remény hal meg utoljára – szokták mondani. Három hétig altatták és még az utolsó pillanatban, amikor láttuk a szemünkkel, tapasztaltuk, hogy mi történik, sem hittük el” – mesélte Grófo. Édesapja egy hónapot töltött a kórházban: „Az első tünet november 3-án kezdődött és december 3-án ment el édesapám. A lábán bement, délután még beszélgettünk, majd éjszaka elaltatták. Ennyi volt az egész.”

„Tíz napig voltam beteg abban az időszakban, amikor ő bent volt. Egy területen voltunk, egy kórházban, ő az intenzíven. Én is nagyon rosszul voltam, de még akkor is azért imádkoztam, hogy az Isten mentse meg őt, és hogy rendbe jöjjön. Ez a fájdalom örökké bennünk lesz” – mondta a Propagandában az énekes.

„Mi azt mutatjuk, hogy erősek vagyunk. Én régen sokszor nem otthon reggeliztem a családommal, hanem jöttem át az édesapámhoz, hogy készítsen nekem reggelit” – mondta Grófo, hozzátéve, hogy a gyász örökre vele marad.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?