HŰHA

Hihetetlen: Három éve él szalagszakadással a magyar énekesnő

A népszerű énekesnő pokoli fájdalmak közt élte mindennapjait az utóbbi három évben. Orvostól orvosig járt, és már éppen megműtötték volna...
  • Szerző: Buster

A poklok poklát járta meg a mindig vidám és energikus énekesnő, akinél három évvel ezelőtt kezdődtek a lábfájások, amelyek végül a nap 24 órában kínozták. Karda Bea számos orvoshoz elment, de senki nem tudott tényleges diagnózist felállítani. Többen azt hitték, hogy csak beképzeli magának, miközben Bea esténként már sírt a fájdalomtól. Eközben persze folyamatosan járt a fellépésekre, és senki sem vette észre, hogy szinte beleőrül a fájdalomba.

Fotó: Markovics Gábor

Ugyanúgy táncolt és énekelt, mint korábban mindig. Csak férje, Laci tudta, hogy mindehhez mennyi fájdalomcsillapítóra volt szüksége, és akkor is csak ő volt mellette, amikor Bea egy-egy fellépés után beült mellé a kocsiba, és sírva fakadt a fájdalomtól. Tavaly aztán megállapították, hogy piriformis szindrómával küzd, vagyis az ülőidegei tartósan gyulladt állapotban vannak. Ez a betegség, csak műtéti úton gyógyítható és az énekesnőnek már meg is volt az időpontja, amikor történt valami…

Egyszerűen hihetetlen, amin az utóbbi három évben átmentem! De az igazi furcsaság most történt. Bizonyos okból lemondtam a műtét időpontját, de közben tovább kutattam az interneten, és rátaláltam egy csepeli rehabilitációs központra, ahová be is jelentkeztem. Közben már kannabisz olajat is felírtak nekem a fájdalomra. Végül a vizsgálaton megállapította a doktornő, hogy el van szakadva a bal lábam bokaszalagja, ami három éve kezeletlen maradt. Erre ugyanis senki nem gondolt, mivel soha nem dagadt fel a bokám”

- mesélte Karda Bea, aki már az első kezelés után sokkal jobban lett. Az énekesnő a napilap hétfői számában hosszabban is mesél a rá váró kezeléssorozatról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?