LELKIZŐ

Szívszorító beszélgetés, így tudta meg Kandech Evelyne édesapja lánya halálhírét

Kandech Evelyne súlyos állapotáról csak a legközelebbi barátai tudtak.
  • Szerző: Buster

Megdöbbentette a teljes hazai zenészvilágot és a rajongókat Kandech Evelyne halála. A 37 évesen, súlyos betegségben elhunyt Evelyne magánéletét tragédiák sorozata kísérte, de még a karrierje sem sikerült olyan fényesre, mint amilyet sokak szerint megérdemelt volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kandech Evelin

37 évesen ragadta el a halál

Mivel az éneklés nem biztosított számára megfelelő megélhetést, kénytelen volt pincérnőként is dolgozni. Csak a közeli barátai tudták, hogy súlyos beteg. Az elmúlt két hétben jobban lett és a kedélyállapota is kezdett helyreállni. A Bors napilap az énekesnő környezetétől úgy értesült, reménykedett a gyógyulásban, ám aztán hirtelen elárasztotta szervezetét egy rettegett kór. Szombaton feladta a küzdelmet.

Anyukája egyedül nevelte

A bájos lány igazi szerelemgyermekként látta meg a napvilágot. Ahmed Brahim Kandeh, a Sierra Leone-i édesapja egy nemzetközi program keretében tanulhatott közgazdaságtant Magyarországon. Így ismerkedett meg egy fiatal lánnyal. Azt tervezték, hogy együtt élik le az életüket, de a politika közbeszólt. A férfi országában háború dúlt, Ahmedet pedig hazarendelték katonának. A parancsnak engedelmeskedve hazája rendelkezésére állt, így egy hónappal lánya születése előtt repülőre ült, és soha többé nem tért vissza Magyarországra. Még írt néhány levelet a lányának, ám Evelyne-nel csak egy televíziós műsor keretében, az énekesnő felnőtt korában találkozott személyesen, amikor a stáb kiutaztatta a Megasztár felfedezettjét.

Ahmeddel a rokonokon keresztül vette fel a Bors újságírója a kapcsolatot, az édesapa tőle tudta meg, lánya már nem él.

„Ó, Istenem!” – reagált a férfi, majd részleteket akart tudni a haláláról. Mint kiderült, apa és lánya ugyan az internet segítségével tartották a kapcsolatot, de Evelyne nem mesélt Ahmednek az állapotáról.

„Néhány hete beszéltünk utoljára. Mi volt a baja? Mi vol a baja?„ – fakadt sírva az apuka, aki valóban nem tudott arról, milyen pokoli kínokat él át gyermeke.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?