SZTÁRDZSÚSZ

Minden, amit kismamaként tudnod kell a koronavírusról

A koronavírus-világjárvány mindenkit aggodalommal tölt el, de különösen igaz ez a várandós kismamákra. Szombaton élőben válaszol az év nőgyógyászának választott orvos.
  • Szerző: Buster

Kandász Andrea rengeteg kérdést kapott mostanában a Kandászmamik -Szülőszoba és minden, ami család oldalon arra vonatkozóan, hogy mit tegyenek a kismamák annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudhassák születendő gyermeküket. A TV2 műsorvezetője ezért arra kérte a 2019-ben az év nőgyógyászának is megválasztott Dr. Takács Zoltánt, hogy szombat este 18 órától élőben válaszoljon a felmerülő kérdésekre és oszlassa el a tévhiteket.

Fotó: Facebook

Dr. Takács Zoltánt, vagy ahogy az oldalam és műsorom követői ismerik, Doktor Zoli vállalta, hogy élőben beszélget velem szombat este, hiszen rengeteg várandós anyukában ébredt félelem a koronavírus-világjárvánnyal kapcsolatban. Az eddig kapott kérdéseket felteszem majd neki, de közben lehetőség lesz arra is, hogy kommentben is kérdezzenek a kismamák vagy kispapák”

- mondta a -nak a #KandászMamik-#SztárMamik műsorvezetője. Ide kattintva követheted a beszélgetést szombat este 18 órától.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?