HŰHA

Átverték a legendás tévést, ráment a házassága és az otthona

Jakupcsek Gabriellának és első férjének át kellett élniük a kilakoltatás gyötrelmeit, ez volt az a pillanat, ami a házasságukat elindította a lejtőn.
  • Szerző: Buster

Jakupcsek Gabriella eddig sosem beszélt arról, mi volt az oka annak, hogy évtizedekkel ezelőtt tönkrement első házassága Máté Gábor színésszel, akivel két közös gyermeket neveltek. A műsorvezető most Boros Lajos műsorában lebbentette fel a fátylat a történtekről.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella átélte a kilakoltatás borzalmait Fotó: Sulyok László / Ripost

A műsorvezető és a színész élete éppen akkoriban jöhetett volna egyenesbe, hiszen hozzájuthattak volna életük első saját lakásához. Az új otthon helyett azonban kilakoltatás várt rájuk. „Amikor végre lett volna egy lakásom, akkor Máté Gáborral belekeveredtünk egy panamába, ez volt ugye a tanácsi lakások átjátszásának korszaka. Igazi vesztesek voltunk, átvágtak minket, kilakoltattak, tulajdonképpen ráment a házasságunk”- árulta el Jakupcsek.

De mi is az a panama?

A panama a köznyelvben olyan jogtalan előnyt jelent, amelyhez elsősorban egy hivatalnok vagy hivatalos személy megvesztegetés útján jut egy személy vagy kisebb csoport. Jakupcsek és volt férje egy okirat-hamisítási ügybe keveredett, amelyben az ügyvédjük volt benne, ezáltal az összes spórolt pénzüket és a lakásukat is elvesztették.

Blikk

És ezeket olvastad már?