HŰHA

Veszélyben György herceg? Vilmos retteg, hogy baj történik

A hat éves herceg és testvérei a palota biztonsági szolgálatának hibájából karnyújtásnyira voltak egy veszélyes bûnözőtől.
  • Szerző: Ripost

Egy korábban kínzásért elítélt férfi, a 40 éves Darren Benjamin bejutott a Kensington-palota területére. A férfit a biztonságiak simán beengedték, csak később derült ki, hogy kiről van szó. Így csak pár méterre volt például György hercegtől.

Benjamint 2008-ban hét év börtönre ítélték, mert egy ártatlan ember hátát forró vízzel forrázta le egy 20 perces kínzási rituálé során.

A királyi család vizsgálatot indított azután, hogy a férfi ilyen közel juthatott Katalin hercegnéhez, Vilmos herceghez és a gyerekekhez. A jelentések szerint Benjamin bútort szállított egy független vállalat nevében a palotába, így jutott be.

Amikor a férfi megérkezett, a hatéves György herceg, a négyéves Charlotte hercegnő és az egyéves Lajos herceg üdvözölte őt, a gyerekek ugyanis épp az udvaron játszottak, dadusuk, Teresa Borallo felügyelete alatt.

Vilmos herceg teljesen kiakadt és azt követeli, hogy derítsék ki, hogyan kerülhetett a gyerekei közelébe a korábbi elítélt, aki egyébként a beszámolók szerint le volt nyűgözve, hogy a kis György, a jövőbeli király mennyire kedves fiú.

Vilmos ugyan hisz abban, hogy a bűnözőknek adni kell egy második esélyt, de aggasztja, hogy a palota biztonsági szolgálata nem elég erős, hiszen fontos tudnia, ki lép be a palota területére – írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?