HŰHA

Ő a legmenőbb Varga Irén-utánzat! Jobb, mint az eredeti

A fene se gondolta volna, de eljött az az idő, amikor Máhiáná Roszállo vagyis Varga Irén elérte a „sztárság” olyan fokát, hogy az utánzásával is lájkzuhatagot lehet generálni.
  • Szerző: Buster

Ha azt mondjuk, „kobrakígyó”, vagy „siklónyavajások”, nincs ma olyan valamirevaló TikTok-felhasználó, aki ne vágná rá azonnal, hogy Varga Irén. De azt is mondhatnánk, hogy rántott citrom, rántott dinnye, vagy csak szimplán fahéj és azonnal tudod, hogy a gasztronómiai rémtettek üdvöskéjéről, az „énekesnői” művésznevén csak Máhiáná Roszállóként ismertté vált hölgyről van szó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Varga Irén

Varga Irén megihlette az internet népét (Fotó: YouTube)

Varga Irén „produkciói” már 7 millió letöltésnél járnak

Eleinte csak nevettünk Varga Irénen, aki elhitette önmagával, hogy ő bizony egy aranytorkú énekesnő, de ma már megkérdőjelezhetetlen, hogy internetes jelenléte nem tiszavirág életű. Ő ugyanis megmutatta, hogy az önmagunkba vetett hit, még ha indokolatlan is, elképesztő magasságokba repíthet egy embert. Máhiáná Roszállo példátlan sebességgel emelkedett fel a semmiből és lett internetes mém. Énekléssel kezdett, de ma már gasztroblogger, sőt saját valóságshow-ja is akad a YouTube-on, ahol összességében 7 millió letöltésnél járnak a videói.

Varga Irén

Judit mesterien hozza Varga Irén karakterét (Fotó: TikTok)

Judit videói remekül mutatják be a Varga Irén-jelenség lényegét

Azt pedig, hogy igazi „sztár” lett, mi sem példázza jobban, hogy egyre többen és többen használják fel tartalmait arra, hogy saját csatornáikon generáljanak nézettséget. Varga Irén tulajdonképpen maga lett a siker forrása, amolyan internetes iparággá nőtte ki magát. Akadnak olyan TikTok-felhasználók, akik az ő utánzásából építettetek minibirodalmat. Közülük is kiemelkedik a judith_1984 néven futó felhasználó, aki elképesztő pontossággal ragadta meg a Varga Irén-jelenséget.

 

@judith_1984Válasz @drox1246789 részére ##judith1984komment ##judith1984♬ eredeti hang – Dorina Rebeka Rita2. 0❤️

 

 

 

@judith_1984Válasz @im._.max...bs részére ##judith1984komment♬ eredeti hang – Dorina Rebeka Rita2. 0❤️

 

 

@judith_1984Válasz @just_bael részére Még a redönyőket is lehùztàk ,pedig énekelni akartam nekik ????##judith1984 ##imàdàsvan ##mahianaroszallo♬ eredeti hang – babolcsi

Köszönjük, Judit!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?